freestyler911 написа:Не, просто нямам време и нерви да ти показвам колко си велик!
По темата: Кое е това нещо, което се сменя при смяна на съединител, и не е притискател, не е феродов диск, не е и маховик?
Друго по темата: Има начин да се ремонтира демпферния маховик, който е така болезнено скъп... Начина не е сложен, но за да се захване някой с това , е нужен освен повреден махови, а и здрав маховик.
Ремонт на демпферен маховик (от каквато и кола да е), може да се направи до 100 лева.!
Относно съединител+маховик+притискател+"онова" другото нещо, което не го знаеш... + труд 580 лева е абсурдно. За моя таралясник , съединител с притискател и "онова" нещо, е 370 лева. Най малко 70 лева труд...
А маховик нов нямам идея колко струва на моята кола...
И боксера на импрезата е различен... Ама части? Ами майстори ,които искат и знаят да работят по този различен мотор?
freestyler911 написа:Не, просто нямам време и нерви да ти показвам колко си велик!
По темата: Кое е това нещо, което се сменя при смяна на съединител,(без запетая) и не е притискател, не е феродов диск, не е и маховик?
Друго по темата: Има начин да се ремонтира демпферния маховик, който е така болезнено скъп... Начинът не е сложен, но за да се захване някой с това , е нужен освен повреден махови, но и здрав маховик.
Ремонт на демпферен маховик (от каквато и кола да е), може да се направи до 100 лева.!
Относно съединител+маховик+притискател+"онова" другото нещо, което не го знаеш... + труд 580 лева е абсурдно. За моя таралясник , съединител с притискател и "онова" нещо, е 370 лева. Най малко 70 лева труд...
А маховик нов (в българския език прилагателното е преди съществителното)нямам идея колко струва на моята кола...
И боксерът на импрезата е различен... Ами части? Ами майстори, които искат и знаят да работят по този различен мотор?
ping23 написа:_______________________________________________________________________________________________________
http://cgi.ebay.co.uk/AUDI-A2-1-4-Turbo ... 1e5aa93b2f
http://cgi.ebay.co.uk/VOLKSWAGEN-POLO-1 ... 3efa186054
Труд = 180лв
http://cgi.ebay.de/Zahnriemen-Satz-VW-G ... 35a30b32d5
ping23 написа:Пазарувам от ebay,много преди ти да знаеш че съществуваПостнах го това,защото стряскате хората с някакви цени от порше.
Koksan написа:ping23 написа:Пазарувам от ebay,много преди ти да знаеш че съществуваПостнах го това,защото стряскате хората с някакви цени от порше.
Ми не знам ти от кога пазаруваш ... ама аз лично от 2003г. ....
Щом пазаруваш отдавна, трябва да знаеш колко ментета и боклуци има в такъв случай .. а не да подбираш неща по цени ей така .. отгоре отгоре, както и всички други тънкости в този тип пазаруване!!
ping23 написа:
Както казах,когато аз съм пазарувал в Ebay ти не си знаел че съществува.
Спри с глупостите!
По твоятата логика дай да си купиме по една Жигула защото частите са й по евтини
Има защо тди-то да е по скъпо от бензина с 2000лв (поне моето поло беше с толкова по скъпо когато го купих).
"частити"Koksan написа:ping23 написа:
Спри с глупостите!
По твоятата логика дай да си купиме по една Жигула защото частите са й по евтини
Има защо тди-то да е по скъпо от бензина с 2000лв (поне моето поло беше с толкова по скъпо когато го купих).
Пич ... не ти разбрах въобще логиката с жигулата, а и какво ще рече ... "Стига с тези глупости"
Каква глупост съм написал??? Просто коментирах цените на частити които си посочил, а и още повече аз съм този ... който не веднъж писа за скъпи части .. не за ЕВТИНИ!!!!
Човека пита - заслужава ли си .... коментираме цените .. той преценява дали си заслужава ... в нито един мой пост не съм казал нещо което ДА НЕ Е ВЯРНО!!!
Всеки си преценява по джоба ... ако няма проблем като си купи колата да извади още 3000лв да я направи за каране ... Нека! ако има пари да я поддържа .. НЕКА!
НЕ СЪМ ЗАДЪЛЖИЛ НИКОЙ ДА СИ КУПИ НИЩО!!!!
както споменах .. и аз имам приятели дето си купуват накладки за по 15лв .. ама аз давам 100лв ... всеки сам си преценява и сам си оценява живота!!!
Koksan написа:ping23 написа:
Спри с глупостите!
Пич ... не ти разбрах въобще логиката с жигулата, а и какво ще рече ... "Стига с тези глупости"
Каква глупост съм написал??? Просто коментирах цените на частити които си посочил, а и още повече аз съм този ... който не веднъж писа за скъпи части .. не за ЕВТИНИ!!!!
Човека пита - заслужава ли си .... коментираме цените .. той преценява дали си заслужава ... в нито един мой пост не съм казал нещо което ДА НЕ Е ВЯРНО!!!
Всеки си преценява по джоба ... ако няма проблем като си купи колата да извади още 3000лв да я направи за каране ... Нека! ако има пари да я поддържа .. НЕКА!
НЕ СЪМ ЗАДЪЛЖИЛ НИКОЙ ДА СИ КУПИ НИЩО!!!!
както споменах .. и аз имам приятели дето си купуват накладки за по 15лв .. ама аз давам 100лв ... всеки сам си преценява и сам си оценява живота!!!