Здравей те,колеги.Въпроса ми е подлежи ли на ремонт подгряването на огледалата или трябва да се сменя цялото?(не че е болка за умиране,но)или някой ако се е зблъсквал с проблема от къде може да е повредата!? В случая при мен работи подгрева само на дясното огледало,а на шофьорското не иска. Благодаря предварително на колегите който ще се отзоват!
Лека и спокойна вечер
Проблем със страничните огледалата на B5
Re: Проблем със страничните огледалата на B5
Имам абсолютно същия проблем.Само дясното работи...Ще следя с интерес темата
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
доколкото знам и съм чел подлежи на ремонт . трябва да се свали и разглоби огледалото докато се сетигне до нагревателя . той най вероятно е прекъснат и трябва да се съединят "пистите" (нагревателя) . ако прекъсването е голямо или е невъзможно да се съедини нагревателя имаше ема "как да си направим подгряване на огледалата" . може да я намерите и да видите как се прави .успех
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
правят се-безпроблемно.
но е врътня и има риск да се купува ново...
но е врътня и има риск да се купува ново...

- kolev123
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И не се славя огледалото!!!
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Или пък, ако сте от София, отивате до магазина на Шкода на бул. Левски и си взимате огледало за първия супърб, октавия или фабия и сте готови. Някъде към 20лв беше. Аз вече две си взех от там. Оригиналното ми го откраднаха, а другото ми го счипи един кретен на автомивката.
За тези от провинцията мога да проверя и при желание да съдействам за пращане.

За тези от провинцията мога да проверя и при желание да съдействам за пращане.

- trepa4a74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря,колеги.Утре ще пробвам да го разглобя(само да знаех и от къде да започна) и ще видим какво ще открия вътре
Ако стане ,стане...ако не,ново! Лека вечер на всички

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
trepa4a74 написа:...В случая при мен работи подгрева само на дясното огледало,а на шофьорското не иска...
Аналогичен случай и при мен, работи само дясното. Много е вероятно предишните собственици да са сменили счупено огледало с обикновено, без нагревател и затова да не работи.
А някой колега, който е сменял, нека обясни как се сваля старото, без да се чупи и как се поставя ново, с нагревател.
- trepa4a74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мога да се запиша за кандидат майстор
Днес успях да го отворя и поправя.Просто бяха много клеасали клеймите.Замерих го реотана здрав,идва и ток до там и само почистване и готово.Нито може да се скъса реотана както писа един колега,нито да се счупи самото огледало ,като писа друг
Щесе опитам да опиша операцията
,ако някой не е разбрал да попита,ще му отговоря.
Отдолната страна на огледалото има две болчета,който държат долната част.Една черна пласмаса(поне при мен е такава)Сваля се много лесно и след това с помоща на отверка подбутвате чопчетата,който държат самото огледало за стойката с моторчето.И вече имате достъп до всичко което се намира вътре. Може да пробвате и да издърпате самото огледало напред,без да разглобявате,но тогава вече има вероятност да го счупите.
Лека вечер,колеги

Днес успях да го отворя и поправя.Просто бяха много клеасали клеймите.Замерих го реотана здрав,идва и ток до там и само почистване и готово.Нито може да се скъса реотана както писа един колега,нито да се счупи самото огледало ,като писа друг

Щесе опитам да опиша операцията

Отдолната страна на огледалото има две болчета,който държат долната част.Една черна пласмаса(поне при мен е такава)Сваля се много лесно и след това с помоща на отверка подбутвате чопчетата,който държат самото огледало за стойката с моторчето.И вече имате достъп до всичко което се намира вътре. Може да пробвате и да издърпате самото огледало напред,без да разглобявате,но тогава вече има вероятност да го счупите.
Лека вечер,колеги