Добре,че от VW не са пуснали серийно Голф III с предница на Венто...тогава нямаше да изглежда толкова уникално и красиво изпълнението Колата изглежда много различна,а Венто look-a седи просто уникално Нещата,който имаш да доизпипваш са дребни,но резултата от тях ще бъде голям.
Да след като направя и задната броня цялата ще ги боядисам , това е временно , сега си търся от ония вежди дето слагат на вентото цялите , нещо като на 3ката бед лука ... Някой ако знае от каде мога да намера да каже
Иначе за боя ще е чак след като намеря 16/9 жанти да се направят калниците
Така с тези мигачи в решетката ми прилича все едно е някоя полицейска кола, но ми и харесва как стоят там. Супер се получава колата ти браво. А решетките в долната част на бронята няма ли да ги слагаш след като вече си намерил друго място за мигачите.
Това се планува тези дни , но немога да намеря време Вече минах на тесен нож щото забих още малко муцуната , и нещо не му хареса на широкия , ся тесния е горе долу колкото широкия
е дай да видим някоя снимчица а широкия кво ще го правиш...ако ще го продаваш пращай го към софията че аз мисля да слагам такъв на б3-та колега от много време не бях влизал вв форума и сега като видях темата колата става мн красива и усещам че това не е края и ще става все по красива,еваларката