Как се слага цяла вежда за капак ГОЛФ 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Re: Как се слага цяла вежда за капак ГОЛФ 3
Кварталните тунинг магазини,но те съветвам че първо трябва да имаш решетка без емблема след това слагай вежда,ако ли не направи си от ламарина която се заваря за капака и ест нова боя на капака 

- dragnev
- Автомобил:
- Двигател:
dinkonikolaev написа:Кварталните тунинг магазини,но те съветвам че първо трябва да имаш решетка без емблема след това слагай вежда,ако ли не направи си от ламарина която се заваря за капака и ест нова боя на капака
Има и друг компромисен вариант, на които му се занимава - защото може и да не си сменяте маската заради емблемата. Просто ако ви харесва маска с емблема и вежда можете да си го направите сами
много е просто - монтирате новата вежда на предния капак, както ви описаха колегите в предните смс-и
обаче преди това вадите емблемата от маската - тя е закачена за маската за 2,3 пл. зъбчета
те се махат с по-остро ножче и после емблемата се залепя с безцветен силикон 4,5 мм по-навътре в маската
защото тя стърчи и повторното и залепяне да е изравнено с маската, да са на едно ниво. Така когато затваряте новия капак с веждата няма да се опира и да ви създава проблеми при отварянето и затварянето на капака. Всичко е въпрос на вкус - дали ви харесва маска с емблема и вежда или ва кефи маска без емблема и вежда - аз съм с вежда и емблема защото така много повече ми харева муцуната на колата.
Даже и ако си боядисате маската в цвета на колата изкарва визията на Голф 4 - просто както ви казах въпрос на вкус !
- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
и каде е тази визия на голф 4? 

- dragnev
- Автомобил:
- Двигател:
mirkata 4020 написа:и каде е тази визия на голф 4?
Колега писах че изкарва визията на Г4,
а не че колата става от Г3 на Г4.
Просто не го приемаи толкова сериозно,вкараи малко въображение,
нали за това е форума да се видят идеи и варианти и всеки сам да си направи своя избор
никои не ти е дошъл в гаража да ти променя колата - нали ?
Муцуната на Г4 е боядисана в цвета на колата, и за това написах че ако се боядиса маската и се сложи вежда на фаровете-изкарва визията на Г4,
Никои не та задължава да си правиш колата така !
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
а ако се китва след това фугата между веждата и капака дали ще се напука ако не е метална вежда и не е заварена.?
- dragnev
- Автомобил:
- Двигател:
НЕ колега,
виждал съм доста такива капаци на колите - няма такова нещо - като едно цяло е капака,
обаче нали знаеш всяко нещо си има и изключение - МНОГО ЗАВИСИ И ОТ МАЙСТОРЧЕТО - ДА НЕ СИ ОСТАВИ РЪЦЕТЕ НА КАПАКА

виждал съм доста такива капаци на колите - няма такова нещо - като едно цяло е капака,
обаче нали знаеш всяко нещо си има и изключение - МНОГО ЗАВИСИ И ОТ МАЙСТОРЧЕТО - ДА НЕ СИ ОСТАВИ РЪЦЕТЕ НА КАПАКА

- fronte
- Автомобил:
- Двигател:
Ето как стана Колеги И благодаря на всички

- dragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега перфектно е,
само да те питам преместили емблемата по-назаде да не ти опира веждата като затваряш капака ?
само да те питам преместили емблемата по-назаде да не ти опира веждата като затваряш капака ?
- fronte
- Автомобил:
- Двигател:
Не как да я преместа усещам че като затварям капака малко става гадно ма аз я сложих на фаровете колега не на капака за фаровете със силикон и с две рапитки в решетката 

- mirkata 4020
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: 1996
послушал си ме за това да я сложиш на фаровете-браво.А сега чуй и другото-премести емблемката GTI от другата страна. 

- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И ако се наложи сваляне на един от двата фара какво правим?Разлепване после пак залепване....
за това е по добре да се хване за капака
за това е по добре да се хване за капака
- fronte
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не мисла че не е по добре там пък има риск от счупване при затваряне на капака от високо дори и от ниско натискане наи добре ми пасна и ми хареса как стои на фаровете и най- сполучливо стана 

- shveda_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Важното е че на теб ти харесва там!Моята е хваната за капака близо година и половина и нямам проблеми.