Проблем на задна ...

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем на задна ...

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 10 мар 2010 16:11

radotom написа:Човек! Просто провери тампоните!
Ако не знаеш как- иди до някой сервиз. Едва ли ще ти вземат пари за това, че ще тръгне някой рязко 2-3 пъти назад при опъната ръчна, а друг ще гледа под капака дали много ще отскочи мотора.

Колега, тука е много относително. Преди 2 месеца точно заради това ми взеха 5 лева ... Но това не е за говорене :screwy
Както казва колегата за това чукане се получава както вие казахте от тампона на скоростната кутия, вече е разбит и си търси майстора...

п.п Относно колегата, Приятел карай колата колко се може по-бързо на майстор да не счупиш ушето което е за захващане на тампона на скоростите, че после филма е голям... Чукане няма как да имаш от разбита скоростна кутия. Ако ти е разбитра скоростната кутия досега да си се обадил че неможеш да вкараш нито една предавка..
Късмет... и сподели какво е станало!

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Сря 10 мар 2010 16:58

Аз колата от вчера съм е прибрал в гаража с 300 зора на задна и още утре отиванм при един майстор да видя какво ще се окаже.И според мен ще е някой тампон..просто другите скорости си влизат екстра,и задна влиза с лекота,но как тръгна и изключва :?

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 12 мар 2010 19:07

Колеги днес смених задния тампон на двигателя,този дето се лови за скоростите,че беше разбит.Оказа се че не е било от него :( колата пак си изклчва на задна.В понеделник ще я карам на един майстор по скоростни кутии да е сваля и да е прави че не се търпи вече :(

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Пет 12 мар 2010 19:41

Пиши какво е станало.Успех,дано не е нещо сериозно!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”