1.8T не иска да запaли
-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
1.8T не иска да запaли
значи става дума за трансплантация на въпросния двигател който е от пасат б5 , обаче на момчето не са му дали ключа и сега колата завърта опитва се да запали и гасне , въпроса ми е как може да отстраниме проблема , четох из форума преди време че имало чип дето залъгвал имобилайзера ама немога да намера къде го четох ?
- overapac
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1.8T не иска да запaли
не можеш да го излъжеш?!?!?!
и между другото когато причината е имобилайзера колата пали и за секунда гасне!!!! така като чета си написал ,че се опитва да запали ,сигурен ли си ,че е от имобилайзера?? 

- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
С VAG-Commander-a мисля че имаше начин да се прескочи имобилайзера и да пали без него. Както описваш ситуацията това е проблема най-вероятно.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С този "ВАГ Командер" който визираш тази функция не работи
Колегата пуснал темата държиш да се изключи иммобилайзера или просто искаш да пали колата?Ако искаш обади ми се ще се опитам да ти помогна.

Колегата пуснал темата държиш да се изключи иммобилайзера или просто искаш да пали колата?Ако искаш обади ми се ще се опитам да ти помогна.

-
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Vladko написа:С този "ВАГ Командер" който визираш тази функция не работи![]()
ами колега момчето на което е колата иска да си я рaли koлата без да има ядове , че ...сега дори и за тест няма как да я зарали .
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”