Части купува!
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Части купува!
На мен ми трябва това което се монтира хоризонтално на вратата, а не това което е на пантата... В Ибей има за около 45 лв с доставката нови, ама си мислех да мина малко по леко...
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбрах, ще погледна какво имам и ще го доставя, без това достатъчно задачи се събраха в Сливен и посоката... 

Трябва ми задна седалка/може и разсипана/, брони, стопове от този модел http://plamisp.snimka.bg/automobiles/vw ... 1.16887217 калници /абе май ми трябва нова костенурка ама май..та му/.
имаш задна седалка от мен ... здрава е
цена 
имаш задна седалка от мен ... здрава е

Вече купувам части и за бус т2, гуми за стъкла, ламарини, лост за мигачи и други дреболийки. Очаквам оферти.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе Дака, ти голям маняк зе да ставаш
, ще сменям на 2 буса уплътненията на предните стъкла с нови, ако те интересуват стари, подарявам ти ги, нови на лични, ламарини - тоже... 

- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Трябват ми 2 броя външни прагове може и да са стари без гумата, ако може да са без пари, че нямам стинка а пролетта идва!
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Volksrod написа:Трябват ми 2 броя външни прагове може и да са стари без гумата, ако може да са без пари, че нямам стинка а пролетта идва!
Говори с Митака да ти отлее два от смола и да си монтира изрязани от лазер ламаринки, хем ти доволен, хем той ще се рекламира

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моите матрици са за спортни, за Хеба иска класически степенки, със следващата поръчка ще дойдат няколко комплекта от истинските на "HS", ще им направя на цифровия абкант копия от ламарина, Персо ще си намери гума и лайсни и ще закърпим положението
... 

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
BuGmaN написа:Моите матрици са за спортни, за Хеба иска класически степенки, със следващата поръчка ще дойдат няколко комплекта от истинските на "HS", ще им направя на цифровия абкант копия от ламарина, Персо ще си намери гума и лайсни и ще закърпим положението...
А така, да му ударим едно рамо че лятото да е на пистата

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде бе, джама му се изчака чакането да го взимате от Ямбол. Пък и адаша ми е обещал лайсна. Може и някой друг съвет да дадете 

- disc
- Автомобил: Karmann Ghia x2
- Двигател:
- Контакти:
Добър форум - вече намерих нужните части! Благодаря!
--------------------------------------------------------------------
Контактен ключ/патрон СЪС КЛЮЧ '69-'70, като да пасне на колонката от снимката. Мисля че на Костенурката е същият като на Карман. Ако имате и дръжка на която да става този ключ - перфектно. Парите ми парят в джоба!
Контакти - на лични.
Поздрави!

--------------------------------------------------------------------
Контактен ключ/патрон СЪС КЛЮЧ '69-'70, като да пасне на колонката от снимката. Мисля че на Костенурката е същият като на Карман. Ако имате и дръжка на която да става този ключ - перфектно. Парите ми парят в джоба!
Контакти - на лични.
Поздрави!

Заменям VW POLO 1300GT за костенурка с регистрация, около 60"година може с липси, повредена, без двигател, спряна от движение или леко ударена.Полото е в добро здраве, върви отлично с козметични забелешки. Малко стари снимки http://picasaweb.google.bg/Plami.Daka/W ... 0656819698
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
daka написа:Заменям VW POLO 1300GT за костенурка с регистрация, около 60"година може с липси, повредена, без двигател, спряна от движение или леко ударена.Полото е в добро здраве, върви отлично с козметични забелешки. Малко стари снимки http://picasaweb.google.bg/Plami.Daka/W ... 0656819698
дака, колко пари искаш на това поло?
давам стар пасат 83та за него, в същото състояние с нови гуми и газ

-
- Автомобил:
- Двигател:
Търся тенекия за vw t2 за 2.0л(тип4)която отделя топъл/студен въздух.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, сбъркал си раздела !!!
Върни се в “Air Cooled & Boxer”