Проблем с табло на поло 6n AEX

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Venelin Dimov
Автомобил:
Двигател:

Проблем с табло на поло 6n AEX

Мнениеот Venelin Dimov » Пет 12 мар 2010 17:34

Здравейте, колеги!

От скоро се сдобих с ПОЛО-вер и естествено се регнах във форума. Изчетох много от темите, но не можах да намеря решение на моя проблем.
Та половера е с "новото" табло (98 набор е) и не му работят копчетата за дневния километраж и часовника (не е кой знае колко сериозно, ама яко дразни!). Можете ли да дадете някой съвет, или направо да купувам ново табло?

Предварително благодаря на отзовалите се, и се извинявам, ако нещо съм объркал в създаването на темата (нов съм все пак :oops: )

Поздрави!

Потребителски аватар
eras3r
Автомобил: Citroen C5 2014г
Двигател: 2 0hdi 163hp
Контакти:

Re: Проблем с табло на поло 6n AEX

Мнениеот eras3r » Съб 13 мар 2010 8:47

Ми колега...единственото което можеш да направиш е да си разглобиш таблото и да видиш какво става...под него (на платката) Не мисля, че има тема специално за разглабяне на това табло, за това ще ти пусна мойта тема за смяна на осветлението на таблото оттам да видиш как се разглобява. А и може и осветлението да смениш знае ли човек :applause:
viewtopic.php?f=11&t=131258

Venelin Dimov
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с табло на поло 6n AEX

Мнениеот Venelin Dimov » Нед 30 май 2010 15:14

Най-сетне намерих време и днес разглобих таблото. Оказа се една счупена пластмаса, която се натиска от бутона за нулиране на дневния километраж и оттам натиска едно копченце върху платката. След залепване с моментно лепило, засега всичко е наред. Може да заключвате темата, проблема е решен!

P.S.

Благодаря на Eraser, темата му ми помогна за свалянето на таблото.

Поздрави и БЕЗСМЪРТИЕ!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”