Как мога да съживя голф 3 1.9 чист дизел
Re: Как мога да съживя голф 3 1.9 чист дизел
Като ще е гарга нека да е рошава, взимай AFN+ Скорости и слагай. и да не забравиш да вземеш ЕКУто и снопа с кабелите.
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
От много ровене и разпитване с мойте приятели и по точно аз стигнах до мнението че найстина ще ми излезе доста скъпичко а пък и сега нещо ме хвана кризата тъй като не работя и засега този проект ще е в застой ще гоня визията за начало и когато я направя нацяло вече може да се замисля за двигателя.Благодаря на вскички който писаха в темата.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Th3_Storm написа:От много ровене и разпитване с мойте приятели и по точно аз стигнах до мнението че найстина ще ми излезе доста скъпичко а пък и сега нещо ме хвана кризата тъй като не работя и засега този проект ще е в застой ще гоня визията за начало и когато я направя нацяло вече може да се замисля за двигателя.Благодаря на вскички който писаха в темата.
1Z 90кс ше намериш за макс 500-600лв със скорости и всичко, 110кс предполагам че няма да стъпи повече от 800лв.
- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
къде ще го намери тоя 1з за тея пари ? само турбото му струва толкова
- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Ясно ми е колега ама засега е в застой тъй като не работя в момента а си търся работа и затова ще почака малко сърцето лятото се надявам да стане сичко както искам.Еми то на тая криза дет се води колеги може найстина и за тези пари да се намери точно за толкова парички досега не съм срещал двигател с сичко от изброените но може и да има.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Kung_Fu_Panda написа:къде ще го намери тоя 1з за тея пари ? само турбото му струва толкова
От блъсната кола. Турбото за 110ка с променлива геометрия в добро състояние върви по 300лв. Има обяви и тука на такива цени.
Върни се в “Дизелови агрегати”