пичове в петък остайх колата на БОШ сервиза за смяна датчик който се намира в делкото. Вчера дигам капака и гледам че кабелите ми се борят за независимост нито един не е на мястото си въобще не могат да си легнат в гнездата на пласмасата над всмукателните колектори...
Бях си направил снимки на двигателя малко след като я купих и като сравних със сегашното им положение са тотално разменени...
да ви попитам нали реда е строго определен, и как в момента ми върви колата (не усещам да имам някакви проблеми) а е разменен ред ана кабелите (а и да попитам възможно ли е от това разхода ми да скочи с 4-5-6 литра? )

РАЗМЕНЕНИ КАБЕЛИ НА СВЕЩИТЕ
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:реда ти по принцип е 1 - 3 - 4 - 2 ама сега ще видя спрямо дистрибуторната като си пусна аутодатата на пръв поглед я има вярната последователност......
и в двата случая реда е правилен , проба е че преди 1ви лилиндър е най-близкия до делкото а сега е най-далечния(и съответно кабелите ми изобщо не пасват и 2 от тях залепват за колекторите и иии щте счупя нечия мутра ако си прецакам кабелите )
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”