Смяна на ауспух в Пловдив
- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Смяна на ауспух в Пловдив
Привет,колеги! След смяна на двете последни гърнетa на моя Пасат 1.8 -91г. продължи да си е шумничък и да намирисва на изгорели газове.При запушване на ауспуха не гасне,а продължава да си работи ; стигнах до извода,че трябва да сменя и първото гърне-това, непосредствено след изп. колектор-за него майсторът ми беше казал,че няма смисъл да го сменям щотo било вечно... Та въпросът ми е-къде в Пловдив има ЧИТАВ майстор, който да провери и смени гореспоменатото гърне?Вече съм на възраст,при която шумовете изнервят-а бе жива неврастения,ама нейсе-жената свикна,тиха е, ма Пасата -не ... 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
Re: Смяна на ауспух в Пловдив
а мислил ли си за гарнитури на колектора за изходящи газове,аз преди 1 седмица ги смених и сега не чувам двигателя 

- vwivan
- Автомобил:
- Двигател:
В Пловдив има ЧИТАВ майстор след карловския надлез посока север.
- Ivaile
То затова ми трябва майстор-за да прецени дали само първото гърне или нещо друго!НО за гарнитура не съм се замислял... VWIVAN,къде е този майстор на Карловско?Че там има доста сервизчета.
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
Преди кв.Прослав на ресторант Чадърите, завиваш надясно за гребната и след 200 метра в дясно гаража.Всъшност е последния гараж отдясно.Димитър се казваше човека мисля.
- Ivaile
Благодаря ти ,Zedycus!
- spirof
- Автомобил: Audi A4 B5
- Двигател: ADR 1998
- Контакти:
Само да кажа нещо и аз с мойте прерипетии за по тих автомобил и маистори за генерации.
БЕГАЙ ДАЛЕчЕ ОТ ПУНТАМАРА МАЙСТОРИТЕ НА КАРЛОВСКО,ОНЕЗИ С ГОЛЕМИТЕ НАДПИСИ СРЕщУ ЕМКО М!!! ИЗМАМНИЦИ СА !!!
Набутаха ми менте гърне,което едвам изкара една година,ръждяса тръбата откъм входа и миналия петък се откърти,оказа се че и гърнето било само една проходна тръба с дупки по нея. А уж платих за хубаво .Утивам да им покажа какви са майстори,а те ми минаха с номера че нямали нищо общо с тва гърне/що не си взех документ тогава,незнам/ . Теглих им майните. Понеже ми писна ,право в първата морга,едно гърне от ауди80 в багажника. Монтирах го във един сервиз на паветата към Прослав. Фардис се казва сервиза. Монтажа беше направен идеално,сега вече мога да чувам мотора при скорост 90-100. Гадното и монотонно бумтене вече го няма. Преди 4-5 години там смених на предния автомобил генерацията и всичко беше наред.До колкото знам все още се кара със същите.
БЕГАЙ ДАЛЕчЕ ОТ ПУНТАМАРА МАЙСТОРИТЕ НА КАРЛОВСКО,ОНЕЗИ С ГОЛЕМИТЕ НАДПИСИ СРЕщУ ЕМКО М!!! ИЗМАМНИЦИ СА !!!
Набутаха ми менте гърне,което едвам изкара една година,ръждяса тръбата откъм входа и миналия петък се откърти,оказа се че и гърнето било само една проходна тръба с дупки по нея. А уж платих за хубаво .Утивам да им покажа какви са майстори,а те ми минаха с номера че нямали нищо общо с тва гърне/що не си взех документ тогава,незнам/ . Теглих им майните. Понеже ми писна ,право в първата морга,едно гърне от ауди80 в багажника. Монтирах го във един сервиз на паветата към Прослав. Фардис се казва сервиза. Монтажа беше направен идеално,сега вече мога да чувам мотора при скорост 90-100. Гадното и монотонно бумтене вече го няма. Преди 4-5 години там смених на предния автомобил генерацията и всичко беше наред.До колкото знам все още се кара със същите.
- Ivaile
Spirof
Събирам мнения още 2-3 дни и тръгвам!ясно ми е,че на Карловско -срещу ЕМКО, няма да пробвам-колега на брат ми също си е изпатил през ноември!