Задни пружини + амортисьори
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задни пружини + амортисьори
Интересува ме някой сменял ли е такива и на каква цена върви комплекта. По визможност бих искал да ги сменя с по твърди пружини и газови амортисьори. Моля пишете марките и цените до тях . Става въпрос за комби 92г. Говорим за задни.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Стандартните НОВИ пружини за В3 комби са си предостатъчно твърди. 90 лв е бройката и не стават от седан или от някакъв друг модел.
Амортисьорите, които сложих на тях са маслени на SACHS и ако не се лъжа бяха по 65-70 лв.
В тази комбинация като мина през "заспал полицай" имам чувството че задницата ми се отлепя от земята, а в завой купето не мърда. Когато съм и с летните нископрофилни гуми се чувствам като в голф по неравностите. Меката возия вече далеч не е толкова мека.
Амортисьорите, които сложих на тях са маслени на SACHS и ако не се лъжа бяха по 65-70 лв.
В тази комбинация като мина през "заспал полицай" имам чувството че задницата ми се отлепя от земята, а в завой купето не мърда. Когато съм и с летните нископрофилни гуми се чувствам като в голф по неравностите. Меката возия вече далеч не е толкова мека.
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ЧАНДЛЪР БИНК
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
psiho написа:абе ХРИСТИАН37 аз имам пасат седан Б3 сигорен ли си че стават прожини от лада да си сложа на задницата че моите са се скапали и ми е ниска задницата на каква цена са тези от лада даи малко информация
Стават ама предни от лада,жигула.най добре е да си намериш употребявани.Иначе с нови 2-3 месеца ще си яко вдигнат.Нови нвзнам колко струват ама едвали са на цената на Пассатовите. Един познат си сложи на вентото нови ама отряза по една намотка на дветте и му е спуер даже разправя 4е е и по стабилно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хора, пружините от Жигула (предни) стават перфектно на пасат В3 комби отзад. Много благодаря на hristian37 за идеята. По принцип на външен вид има разлика (на пасата отдолу има една по тясна навивка), но това не пречи понеже където опира на амортисьора е широко колкото и отгоре. На дължина са същите. И цената е 16.5лв за 1брой. А за пасата са по 80-85лв за 1брой. При мен вози перфектно в комбинация със амортисьори газови bilstein. Може би не ми е много точно мнението за возията защото преди това съм карал със 2 счупени пружини (по 3 намотки им бяха счупени, даже на едната на 2 места беше счупена
) и два изпуснали амортисьора
. Задницата се вирна повечко, ама нали затова е комби да можеш да товариш
. Който иска да му е по спортно трябва да си ги скъси. А който не му се вярва, че става и не му изглежда надеждно - да даде 6 пъти повече пари за оригинални