Голф 3 - Изпит Тринити
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Arr0w
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Голф 3 - Изпит Тринити
Април месец имам изпит по английски език. Той се състой в 5 мин. говорене по дадена тема ( в моя случай Голф3 ), 5 мин изпитващия ми задава въпроси по тази тема и 5 мин. общи приказки. Искам помощ за резюметд ( главната част, характеристика ..). С мъки измислих увода, заключението : лесна за тунинг, евтина за поддържане . Четох в wikipedia и навсякъде в интернет, но не намерих достатъчно информация, само локуми са разтегани. Благодаря предварително за помоща !
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Re: Голф 3 - Изпит Тринити
Преди английския трябва и един опреснителен курс по българска граматика.
По темата - правилно си се насочил към евтината поддръжка, тунинг, но не забравяй и здравина. След това се започват едни локуми, локуми. Едва ли изпитващия го интересуват качествата на колата, по-скоро какво знаеш за езика. Успех.
По темата - правилно си се насочил към евтината поддръжка, тунинг, но не забравяй и здравина. След това се започват едни локуми, локуми. Едва ли изпитващия го интересуват качествата на колата, по-скоро какво знаеш за езика. Успех.
- Bubetooo
- Автомобил:
- Двигател:
На мене ми е интересно обаче,кой ти избра темата?Доста странен изпит,освен ако няма да се занимаваш с това професионално...
На мен изпита ми е след 1 седмица,ама комисията едва ли ще се интересува от моята кола

На мен изпита ми е след 1 седмица,ама комисията едва ли ще се интересува от моята кола

- Arr0w
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки си избира тема, тя е свободна. На мен ми е приятно да говоря за коли, фен съм на Голф и така си избрах темата. Комисията няма да се интересува каква кола карам, а ще се интересува за какво и как говоря. 

- Arr0w
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Взет с B

Върни се в “ОФФ-Топик - други”