Нови проектозакони
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
teo_ss написа:нещо подочух че щели да глобяват и за неизмита кола .
претставяте ли си в главата ми се въртят само псувни
Много ми е интересно, как ще докажат в съда, че колата ми е била неизмита? И какъв ще бъде критерия за определяне на степента на замърсеност на автомобила

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Cherepaha написа:Супер е новия правилник. Ако се прилага, движението доста бързо ще се пооправи.
Хич, ама хич даже не съм съгласен - най-вече по въпроса с прилагането; колкото до санкциите - и сега си ги има, но не са за всички... И стария (сегашния) правилник си е супер, даже по-супер, ама никой не го прилага. Когато катаджиите излязат от храстите и започнат наистина да правят нещо по регулирането на движението (демек да си вършат работата), тогава има шанс да започне оправията на движението... Само като се сетя какво става на кръстовището на раковата болница (на има-няма 400-500 метра от КАТ), когато спрат светофарите, тръпки ме побиват... А върховната глупост с даването право на пътните полицаи да събират пари на ръка няма да я коментирам въобще - досега поне ги беше страх да прибират пари... Просто при контролиращ орган, чието т.нар. "състояние" е с пъти по-зле от това на тези, които въпросният орган трябва да контролира, ефективният контрол е мисия невъзможна... Чистенето трябва да започне от КАТ, не от друго място...
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”