Колата пали и след секунда гасне
- Blad3maz7eR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колата пали и след секунда гасне
Имам поло 95-та 1.0 Газ-Бензин проблемът е че като запаля(независимо дали е на газ или на бензин) след секунда пали мога да я форсирам за секунда и като върна ключа и пак го дам на контакт пак запалва за секунда съмнявам се че може да е имобилайзера(знам че имам някакъв чип в ключа нно как работи не ми е ясно) имам аларма но тя е слагана отделно...МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!!! Така е ужас.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Re: Колата пали и след секунда гасне
ами този ключ се разглобява супер лесно вътре има една черна правоъгана пластмасичка тя е чипа как работи и аз незнам но на мои приятел му я свих за маитапа стоя и псува около 2 часа после му я върнах и се управи отвори и виж дали е там стои отстрани и гледаи да не я загубиш 60 кинта вземат за нов ключ и то като занесеш стария а за без него незнам
- vili-betc
- Автомобил:
- Двигател:
...без него 150 лв , с номера на шасито на ЦАР СИМЕОН има 1-ключар ...прави чудеса 
- Blad3maz7eR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че не е от ключа понеже тоя чип като го махна и изобщо не пали да не би алармата да се е прецакала понеже не е оригинална? 
- hooligans
- Модератор

- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
при мен имаше същия проблем , пали , натискам педала , но все едно че не съм го натиснал и губи обороти и гасне
чипа ..
чипа ..

- Blad3maz7eR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и на мен ми казаха за чипа
100 лева за 15 минути работа....офф... май ще трябва да я гладувам още тая кола

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Баш от чипа в ключа си е проблема
Просто с времето се прецакват. Отиваш на ключар и ти слага джаджа, която игнорира необходимостта от чип
На мен ми взеха 100 кинта за процедурата, която наистина трае 15 минути 
Поздрави
На мен ми взеха 100 кинта за процедурата, която наистина трае 15 минути Поздрави
- Blad3maz7eR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
да ама май не е сабрах 100 лева отидох при тея до БиК (били много добри) смениха ми процесора на имобилайзера но на другия ден пак същото 
направо незнам какво да я правя тая кола ходих на елкон имало много грешки изчисти ги но не било от тях
направо незнам какво да я правя тая кола ходих на елкон имало много грешки изчисти ги но не било от тях
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Blad3maz7eR написа:да ама май не е сабрах 100 лева отидох при тея до БиК (били много добри) смениха ми процесора на имобилайзера но на другия ден пак същото
Колега и аз ходих при тия до ВиК /преди година и половина/, със същия проблем, на мен ми го оправиха, дадоха ми устна гаранция, че вслучай, че се повтори, сами ще дойдат и ще го оправят
-
bizona69
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и аз имах такъв проблем. дето са ти бушоните малко зад тях имаш релета. (тези малките квадратните реленца) Натисни ги всички навътре да си влезнат дет трябва
опитаи де
опитаи де

Имах одавна такъв проблем.Ако не греша от газта се получават отлагания на дроселовата клапа.Когато палиш дроселовата клапа е затворена, след това трябва да се отвори ,ако не се отвори колата гасне.Ако напръскаш клапата със спрей Wd може да се почисти и да отлепи.Ако е повредена машинката която отваря клапата е по лошо.
- Blad3maz7eR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мерси ми аз ходих те ми казаха за някакъв датчик на коляновия вал бил магнит и с времето се залепяли по него струйки и мръсотийки
но още не съм ходил на майстор да го види но ще го накарам да види и тая дроселова клапа (понеже идея си нямам какво представлява тя) инъче натиснах тяи квадратни работи и май се оправи, но всеки път стискам палци да апали де 
-
bizona69
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със спорто окачване и поне веднъж в седмицата ми прави номера
, ама като си го натисна няма ядове 
, ама като си го натисна няма ядове 
- boiko_bb
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен проблема се казва датчик на ХОЛ. Палиш, форсира се и пак гасне, дори да е работила преди 2 минути нормално.Като изчакаш малко палиш и все едно нищо е нямало.Нов датчик около 110лв.
- Alpi
- Автомобил:
- Двигател:
Да ви кажа, че и аз го имам това. От имобилаизера е, като ти огасне така, отваряш таблото с бушоните, вадиш ключа и леко натискаш реле 191, ще го видиш кое е после палиш и няма проблем.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”