п.п.

kacarov_dupnitsa написа:колега Speedy86 ще ти е малко, трудно да докараш толкова бира, за това докарай един газов котлон и 2 пликчета кафе![]()
п.п.![]()
![]()
![]()
----->>>
---->>>>
![]()
![]()
Speedy86 написа:kacarov_dupnitsa написа:колега Speedy86 ще ти е малко, трудно да докараш толкова бира, за това докарай един газов котлон и 2 пликчета кафе![]()
п.п.![]()
![]()
![]()
----->>>
---->>>>
![]()
![]()
Ами ти май така ше стане ние с тебе като си говорехме да се събереме не очаквахме толкова мн хора(ДА ЗАПОВЯДА ВСЕКИ СВОБОДЕН КОЛЕГА ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ),или кафе ше правиме или лимонада ше раздаваме
Night_elf написа:Само като прочетох,че ще има лимонаТа ... няма как да не изявя желание да налазя![]()
Живи и здрави, ако не пътувам този уикенд(20,21) по Северозапада, ще долетя в Югозапада...
ПП.Дашо драсни на лично,ще те уредя с преспиване
Дашо написа:Ако ходиш, направо ще те вземем с Пернишката бригада![]()
Благодаря за предложението , но няма да мога да спя там, щото на следващия ден съм на изпит в Пловдив.![]()
П.П. А току виж, аз те изненадам с нещо, но ще видим...
Night_elf написа:Дашо написа:Ако ходиш, направо ще те вземем с Пернишката бригада![]()
Благодаря за предложението , но няма да мога да спя там, щото на следващия ден съм на изпит в Пловдив.![]()
П.П. А току виж, аз те изненадам с нещо, но ще видим...
А ще ме взимате...Аз да не съм чувал с картофиЩе те чакам да ме изненадаш
![]()
Аз ако ходя сигура ще спя на вилата и има местенце за някой друг вътрешен човечец![]()
А какъв е плана на мероприятието? Ще се гониме на летището ли? Ако е тъй, да си взема количката с дистанционно
kacarov_dupnitsa написа:За колегите които, ще присъстват, ако ме слушате следващата седмица ще ви има във вестник ВЯРА![]()
kacarov_dupnitsa написа:няма какво да ни кажат ние сме се събрали просто така да се видиме.
kacarov_dupnitsa написа:На това летище до сега не е имало проблеми за такива неща, защото по-добре хората от Дупница и околностоте да се състезават там отколкото в града.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта