на скоро отвориха аутлета на Цариградско шосе,цяла София се изсипа,за да види ,да разгледа и т.н.Задръстванията бяха огромни,се едно ще им се дава без пари.Както и да е ,на това му се вика Бай-Ганьовщина .
Утре 16.03.2010г отварят вратите на новия МОЛ 'Сердика' на бул.Ситняково.Същата работа ли ще бъде като с аутлета.Луди хора които тичат и се надпреварват кои пръв ще влезе или отиде там.Представям си какви задръствания ще има в района.
Колеги не минавайте от там вечерта-задръстването ще е огромно

задръстване или...треска за шопинг
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Re: задръстване или...треска за шопинг
Аз все се надявам да не се окажеш прав тъй като е почти началото на седмицата и по информация мола има 1600 паркоместа.Ако има някаква яка навалица може би ще е вечерта след 17-18 часа.А и това си е някакъв стандартен МОЛ, а и там не се очакват стоки които ще са уж до 70% намаление 

- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Не е точно Бай-Ганьовщина.И в чужбина е горе долу така когато има някакво подобно събитие,но такава простотия да зайбеш колата където ти падне или да я паркираш в тревните площи няма!От планината да слезе човек,ще се сети къде да спре и какво да прави.Ама аз си пиша еи така,що ли не знам!
е да де, тобай Ганьо нали се чуди къде да спре-на автобусната спирка или на залената площ, и докатосе чуди и маневрира зад него се насмитат още бай Ганьовци и се получава задръстването.
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абе криза е, то няма пари за хляб и ракия, ти за шопинг говориш...
За жалост мисленето ни е такова (сърбите и те кат' нас), и аз съм такъв прошляк - взимам 800 лв. заплата, карам си кофтора от 91-ва, ама си купувам Adidas-ки по 2 чифта за х 150 гущера всяка година...
Я да видиш в Белгия как си носят New Balancе-ите, нищо че взимат средно по 2000 Евро

За жалост мисленето ни е такова (сърбите и те кат' нас), и аз съм такъв прошляк - взимам 800 лв. заплата, карам си кофтора от 91-ва, ама си купувам Adidas-ки по 2 чифта за х 150 гущера всяка година...

Я да видиш в Белгия как си носят New Balancе-ите, нищо че взимат средно по 2000 Евро

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, защо се очудваш толкова? Я представи си наистина както ти казваш всичко да е без пари? Цяла България ще дойде та тогава няма да можеш да се уредиш да погледнеш, камо ли да флезеш, та мисълта ми е че всичко НОВО, и не видяно от определени хора е така... И на нас Европейците ни се смеят, че има караме старите бангии дето имат повече ръжда по тях отколкото ламарини, ма кво да напраиме в България живейме всеки се спасява както може... Та... гледай някаде до вас кадето живееш да не отфорят някой Билла, та няма да можеш да си флезеш във вас 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
За съжаление откриването ще мине без мен, че съм на работа, но в петък ще наваксам
По повод цените - не е луд този с баницата. Никога не съм можел да проумея как човек с 800лв заплата примерно дава 500 за парцалки, само щото са бенетон или еспри. Миналата седмица си търсих нови тъмни очила, ми тук цената е 290-340 лв за police. За сметка на това в четвъртък си поръчах от uk два чифта и тази стурин си ги прибрах от пощата, общо 220лв. Хората просто много се изхвърлят, нови дънки, нова тениска, ново якенце и аре у блейза, а после цял месец на сухари. Сори, ма не разбирам такова поведение.

По повод цените - не е луд този с баницата. Никога не съм можел да проумея как човек с 800лв заплата примерно дава 500 за парцалки, само щото са бенетон или еспри. Миналата седмица си търсих нови тъмни очила, ми тук цената е 290-340 лв за police. За сметка на това в четвъртък си поръчах от uk два чифта и тази стурин си ги прибрах от пощата, общо 220лв. Хората просто много се изхвърлят, нови дънки, нова тениска, ново якенце и аре у блейза, а после цял месец на сухари. Сори, ма не разбирам такова поведение.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Комплексиран и суетен народ
Кой с кви маратончици е, с къв телефон... ква кола кара...
Кво да го коментираме.

Кой с кви маратончици е, с къв телефон... ква кола кара...
Кво да го коментираме.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Утре по-добре не минавайте по ситняково и черковна... очертава се един малък ад!
А че ще има навалица е повече от сигурно!
А че ще има навалица е повече от сигурно!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа: и аре у блейза, .
аааа,толкова ли е западнал блейза

- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Е как да не минавам, като аз живея там......
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
mladvampirTDI написа:Е как да не минавам, като аз живея там......
Малшанс... аз работя в района и направо не ми се мисли

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Muncho написа:mladvampirTDI написа:Е как да не минавам, като аз живея там......
Малшанс... аз работя в района и направо не ми се мисли.

болимефара
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Muncho написа:mladvampirTDI написа:Е как да не минавам, като аз живея там......
Малшанс... аз работя в района и направо не ми се мисли.
![]()
болимефара
Хулигана го е обхванала шопинг треска

Върни се в “ОФФ-Топик - други”