Колеги, имам проблем в стъкло на предна дясха вратат, не се сваля, напаълно блокира...
Майстор го гледа и ми каза, че е развалено моторчето, докато механизма е здрав...
Въпроса ми е - знаети ли от къде мога да си взема моторче (а и механизъм за всеки случай) втора употреба (автоморга или нещо такова) или да ми кажете как вървят цените на новите...
Автомобила е Пасат ' 99 година.
Благодаря ви предварително!!!
Проблем с механизъме и машинка на предно стъкло
- kurortist
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с механизъме и машинка на предно стъкло
Пробвай при италянеца,ако няма там по обява-за втора употреба!
178 лв миналата година от фолксваген е алуминиевата кора с въжетата, бравата и не съм сигурен за мотора. Но ако ти са здрави колелцата и шайбата дето се навива въжето се прави всичко. Иначе ако е изгорял мотора пусни обява в купувам и ще си намериш на прилична цена втора употреба.
късмет
късмет
-
- Автомобил:
- Двигател:
98 лв механизъм с жилата в ауто+
- trepa4a74
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прегледай тук в форума раздела за продажба на части: viewforum.php?f=45
Не може да не намериш.Успех в търсенето
Не може да не намериш.Успех в търсенето
Колега ти сигурен ли си в майстора си? Аз съм с В5 и го имах този проблем.
Мотора на стъклото на пасата ти е (да не се смеят по вещите)е нещо като самопрограмируем и чете зъбите от крайно долно до крайно горно положение и помни. Като го откачиш от тока и разбуташ и той се омотва, като го сглобиш и раздвижешнагоре на доле и се оправя. Поне при мен беше така. Говоря ако мотора ти се опитва да върти все пак, а не да е напълно неподвижен. Дано съм бил полезен!
Мотора на стъклото на пасата ти е (да не се смеят по вещите)е нещо като самопрограмируем и чете зъбите от крайно долно до крайно горно положение и помни. Като го откачиш от тока и разбуташ и той се омотва, като го сглобиш и раздвижешнагоре на доле и се оправя. Поне при мен беше така. Говоря ако мотора ти се опитва да върти все пак, а не да е напълно неподвижен. Дано съм бил полезен!