+предница тресе при потегляне
+предница тресе при потегляне
Значи колата е голф3 моно инж1;8 -миналата седмица пътувах до бургас и ми го направи тва нещо.При нормално потегляне предницата сякаш подскочи -сякаш врътна гуми.При движение никъкъв проблем;на първия светофар пак избоксува сякаш-и после няма нищо.На връщане всичко си беше нормално-без подскачане.Въпроса ми е-освен от амортисйори и тампони може ли да е от износени гуми?Амортисйорите са ми нови и тампоните изглеждат добре-нямам други вибрации-гумите са поизносенки.Преди да ме нахокате да видя търсачката-дайте по някое мнение.Гледах търсачката-но отговор за мен невидях.Благодаря ви предварително колеги! 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: +предница тресе при потегляне
Колега, ако ти го прави, при потегляне на полу съединител, е от тампоните на двигателя, това тресене... Ако не е от тях, значи имаш проблем със съединителя и самият огледален диск, или притисквателен... Късмет... 

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
miroo написа:Не го прави постоянно-съединителя съм го пробвал-небоксува
То и при мен не го правише постоянно колега, но явно са ти тръгнали тампоните на двигателя. Може и сам да ги огледаш като някой има в колата и постоянно потегля по рязко на място, и ако се мести двигателя значи са за смяна... Ако не ти се занимава отиди на сервиз да ги видят... че така ще чупиш нещо по двигателя ако караш така..
Давайте мнения и съвети-моля ви-с мълчание не ми помагате!БЛАГОДАРЯ!!!!!! 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък имам друга идея,щом при потегляне блъска се замисли за тампоните(тези големите)на носачите,които са към купето.Като се износят и така блъска при потегляне.
Чакам ви говорете-повече мнения ;по близо до истината.На вас вярвам повече отколкото на "майсторите". 
Всякой гледа да ти вземе парите и чао!А че можеш да се убиеш от неправилен и некачествен ремонт-не им дреме на "майсторите"!Аз не разбирам много от коли за това питам вас-като ида да ми сменят2 тампона- да не ми говорят идиотщини и че цялата предница е за смяна. 
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
магарето как е ,може от него да е?
Как да го тествам-вижд
а се добре-но с моите познания!!!!!!!!!!!!!!
Много сте мъчни-мненията ви ги вадя с ченгел-пишете толкова ли е сложно?Почти всички знаете много повече от мен за колите!Пишетеееееееееее! 

еми добре де, трябва да гъдаем ли ? ако е тампон то най-вероятно при спиране ще го прави също, иначе колегите са прави тампони или притескателния диск..,скоро време ще си каже
така как да ти помогнем .. вземи направи клипче са стане по ясно 
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Викни едно кафенце на доверен приятел и направете следното:Яко ръчна и два камъка пред гумите ,единия се опитва да потегли,а другия гледа какво става в коша на мотора-така може да се определи състоянието на моторните тампони-макар и малко "лаишки".
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”