Проблем с ГНП

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
trepa4a74
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Проблем с ГНП

Мнениеот trepa4a74 » Пон 15 мар 2010 18:24

Колата ми е,Passat 1.9tdi AFN. В ниските обороти претриса от време на време на която и придавка да е! Зaкачих я на компютъра и показа грешка в гориво разпределението с код:04F4. Та въпроса ми е някой зблъсквал ли се е с тоя проблем и как го е решил.Търсих в търсачката и други теми,но не намерих точно такава болка.
п.п Отдавна се каня да се обадя на колегата'ifidik'и все отлагам и отлагам,ама взе вече даме дразни,ай ще я чипосвам. И викам първо да чуя мнението ви колеги.За което ви благодаря предварително! Чао и лека вечер на всички :beer

Потребителски аватар
Kung_Fu_Panda
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с ГНП

Мнениеот Kung_Fu_Panda » Пон 15 мар 2010 20:54

мисля, че трябва да се чисти вече помпата,
към правилния човек си се насочил, остава да се свържеш с него

Потребителски аватар
djdaka
Автомобил: VW Tiguan R-line
Двигател: CUV 150hp

Мнениеот djdaka » Пон 15 мар 2010 22:37

trepa4a74 написа:Колата ми е,Passat 1.9tdi AFN. В ниските обороти претриса от време на време на която и придавка да е! Зaкачих я на компютъра и показа грешка в гориво разпределението с код:04F4. Та въпроса ми е някой зблъсквал ли се е с тоя проблем и как го е решил.Търсих в търсачката и други теми,но не намерих точно такава болка.
п.п Отдавна се каня да се обадя на колегата'ifidik'и все отлагам и отлагам,ама взе вече даме дразни,ай ще я чипосвам. И викам първо да чуя мнението ви колеги.За което ви благодаря предварително! Чао и лека вечер на всички :beer

Ползвал съм услугите му и пак ще ги ползвам занапред.
Той е човека .
Поздрави.

Потребителски аватар
trepa4a74
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trepa4a74 » Пон 15 мар 2010 22:54

Kung_Fu_Panda написа:мисля, че трябва да се чисти вече помпата,
към правилния човек си се насочил, остава да се свържеш с него

Не знам дали цялата помпа трябва да се почиства или само електронния и блок да се барне нещо :P Така подочух,че електрониката правила проблем.Че ще се ходи при Иво,ще се ходи.Просто исках да чуя мненния на колеги с подобен или същия проблем. Лека вечер :wink:

Потребителски аватар
djdaka
Автомобил: VW Tiguan R-line
Двигател: CUV 150hp

Мнениеот djdaka » Пон 15 мар 2010 23:26

Какъвто и да е проблемът по колата , Ивчо ще се справи .
Допълнителна екстра е монтаж на чип тунинг , тази екстра най ми допада :applause:
Поздрави.

Потребителски аватар
trepa4a74
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trepa4a74 » Вто 16 мар 2010 8:57

djdaka написа:Какъвто и да е проблемът по колата , Ивчо ще се справи .
Допълнителна екстра е монтаж на чип тунинг , тази екстра най ми допада :applause:
Поздрави.

Не се и съмнявам,че ще го оправи.Само хубави отзиви има за момчето.Което ме радва и ще го посетя при първа възможност.Може би защото имам и една Вектра и със нея бръмкам повечко.Та покрай тая вектра се запалих да бутна софтуера и на Пасата.Имам едно аверче се занимава с това и на шега е направихме,като нямахме какво да правим един ден.А то взема,че ми хареса как върви,че се къса сега.Тя е с мотор 2.0dti мисля,че е към 100к.с или по малко не съм сигурен.
Чао и лек ден на всички :P

Върни се в “Дизелови агрегати”