Здравейте изправен съм пред избора кола до 20 000 лв.В момента имам авенсис 2004 116 коня,но се налага да го дам на сина ми,защото заминава в чужбина.И трябва да избирам пред авенсис 2004 116(перфектна кола мн здрава,но скъпи части)Пасат 2006 2.0 тди 140 хп(не ми харесва б5.5 не ми предлагайте знам,че е по добър)И ауди а4 2004(малко е тесничко и ми изглежда дървено вътре,но всичко е въпрос на вкус)Въпросите са ми следните и ги задавам към вас,защото знам че единственно от тук мога да получа информация за колата към която съм се насочил а именно пасата.
1-Скъпа ли е поддръжката на пасата(ако може някой да даде ориентировъчни цени за части)четох във форума,че ремък ролки и водна помпа са около 500лв,докато при авенсис-а са 1000.Какви проблеми ще имам с един пасат на 120-130 хиляди(надявам се реални) км пасат.В сравнение с авенсис-а какви са предимствата и недостатъците?Избирам кола между авенсис-а и пасата за поне 10години напред!Спрял съм се на пасата 140 хп,защото авенсис-а е 116 и ми е леко муден като се качат 4ма.Много ви благодаря за помощта