mladvampirTDI написа:
Е как да не минавам, като аз живея там......
Малшанс... аз работя в района и направо не ми се мисли .
hooligans
болимефара

Layer написа:LuIS написа:като гледам кви ги пишеш.. едва ли си на "ТИ" поне малко..
Аз ти казах да пръднеш ти се насра !!!
ай стига вече.
hooligans написа :
Ама ако гледаш гоУф с ебаси мамата баса , и ще ти е*е мамито на погледа , а оди гледай стикери или боя ...тичаш като луд по посока на звука
rosy написа:Голф да не се свързва с Перник, това е все едно митничар да кажеш че е неподкупен
hooligans написа:чакаите да си прибера гюбрето от кравите
Каспър написа:Взимай тогава нов Депо и си свиркай. Махни това ПОМОЩ от заглавието - никой не умира
Varbona написа:Колега кретен, дилема е необходимост от две противоположни възможности да се избере само едната. Твоето е трилема, аз бих избрал пасата.
nosex написа:Ma и ти колежке се гъзиш през аватаро![]()
enigma79 написа:Gal написа:enigma79 написа:аз ще взема леща,от боба имам газове
една лъжица сода бикарнонат в първата вода и няма да имаш
Не помага колега,вечер реве отзаде като VR6 с ремус,чак кучето се стряска
ligustrum написа:ЧРДжив и здрав.любимия ми анимационен герой
кмек,кмееек
sPellBouND написа:На 15.03.2010 в 22:40ч. на разширението на ул. Иван Вазов над Електротехникума беше спрял червен/бордо Голф 3 със стикер на заден ляв прозорец.
Кой е колегата ?
sPellBouND написа:Днес на обед около 14:00ч. на края на ул.Столетов и ул.Крайречна мисля, че видях същата кола и страничния надпис на стъклото беше някакво име, мисля Неделчев или нещо такова, а стикер на клуба имаше на задния прозорец.
maxpayne написа:mr_bush написа:Там е проблема, че нямам достъп до профила
В този случай не мисля, че е възможно, защото не можеш да се идентифицираш като собственик на профила. Паролата ли не си помниш? Пробвай забравена парола, едно друго...
makaron написа:Колеги, може да ми се посмеете малко но съм чувал за един начин, който звучи малко безумно но не пречи да се пробва! Просто трябва да сложи касетофона в някои фризер с минусова температура за около 10 мин и може да се оправи чувал съм от познати че става! Успех!
GREEN_lADY написа:оцелелите може да ме посетите в Тантра има парти от университета ми.За повече инфо![]()
или от Сашко куршума!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 62 госта