Привет на всички!Жената си купи Лупо,и тия дни го засичаме по разход.
Градско,с нафта от ЕКО,понеже пробвах тази на Лукойли беше гадна,даде разход към 5,5-5,7
Вчера ходихме да Пловдив и околноста,минахме точно 400км,и на същото еко заредих точно 20л.,което е 5л.разход на 100.Скоростта специално я поддържах точно 120km/h.
Въпросът ми е към колегите и колежките с такава кола,с този мотор,колко разход им дава.На мен извън града малко множко ми идва,като по книжка и дават градско 5.0,извън 3,6,или некви подобни стойности.Може би го мерят при 90км/h В мобиле.де също ги дават подобни...пример:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

Разход на Лупо 1,7 SDI
- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dizel_fen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Разход на Лупо 1,7 SDI
Разхода се мери на 5-та предавка с 2000 оборота при скорост 90км в час.За извън градско става въпрос 

- pkaramitev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Значи занапред трябва да го пробваме на 90,да видим кво ще стан,ако даде под 5л.,значи е подходящо за далечни извънградски преходи.Все пак е смятана за града,там нещата са си екстра!
На Жена ми лупото миналата зима направихме едно пътешествие София-Пловдив-Велинград през Юндола за Банско-Ботевград и даде 3,8. А Ти как точно го премери колко ти гори?
- Kung_Fu_Panda
- Автомобил:
- Двигател:
чакай сега,
лупо + 90 + далечни извънградски преходи + подходящо
някак си не ги връзвам тея думи в едно изречение, или понятието "подходящо" при теб е доста разтегливо
лупо + 90 + далечни извънградски преходи + подходящо

някак си не ги връзвам тея думи в едно изречение, или понятието "подходящо" при теб е доста разтегливо
Върни се в “Дизелови агрегати”