Абе .. живеем в лето 2006то .. говорим си за Европейски съюз, модерна държава, София центъра на Вселената, София най-хараби момчетата .... София .. София .. мой малък Лллондон!
Я кажете мое ли в цяла София да няма комплект съединител, притискателен диск и аксиален лагер за Golf IV 1.8T? Porsche BG - поръчка, Sachs - поръчка .. ебати държавата?!!
Колата ми стои разпиляна в един сервиз в София и се върнах до Русе с друга кола, за да взема комплект от тук, който ми обещаха за утре ... питайте ме колко пъти съм се кръстил да стане .. ще разберем скоро.. Кажете ми що за страна е това?! А 300лв. разлика в цената м/у двата града добре ли е?
комплек съединител и притискател ..
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
HF написа:Трябваше по-рано да кажеш, че ти трябва смяна...
аз неделя разбрах .. 1ва със 100км/ч .. те умните хора са я направили да не влиза, но аз нали съм си начетен, double d-clutch и я намъкнах .. за стотна само пуснах съединителя и видях как отива смело след 7000rpm стрелката и натиснах обратно, но ... късно .. съединителя на салата!
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
какво да попитам .. ? да ми каже, че след 2ра на ограничител се вкарва 3та, а не 1ва? Това го знам макар на практика друго да направих.
Споделям мъката си в момента .. бебчето си попилях от собствената си тъпотия и мъката ми е удвоена, защото дори и срещу 1000лв няма как да го оправя веднага! Затова храня държавата и търговците на резервни части!
Споделям мъката си в момента .. бебчето си попилях от собствената си тъпотия и мъката ми е удвоена, защото дори и срещу 1000лв няма как да го оправя веднага! Затова храня държавата и търговците на резервни части!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”