Здравейте колеги!
Прибирам се днес от работа, гася колата, и какво да видя? Уредите по таблото си остават отчитащи. Имам впредвид че температурата си остана на 90 градуса, бензиномера също, даже и оборотите на 800. След като дадох на контакт, се "занулиха" за момент и пак си се върнаха в "работеща" позиция. Та дадох на контакт, и в момента, когато са на "0", махнах ключа. Излязох от колата и поснах алармата с централно, но уви - алармата се пусна, а централното не сработи. Не работи и централното с ключ като заключвам. Помагайте! Някакви идеи от какво може да е?
Поздрави!
Проблем с централно и табло при Голф 3
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Проблем с централно и табло при Голф 3
Провери първо бушона на централното!
-
eroslav
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pas1.8mi написа:Провери първо бушона на централното!
Проблема е оправен. Причината бяха два бушона (един под конзолата, един в багажника при централното), както и един вакуум на централното до задния десен стоп.
Мерси колега!
-
Николай_
- Автомобил:
- Двигател:
Причината бяха два бушона (един под конзолата, един в багажника при централното)
извинявам се, че вдигам стара тема....има ли действително такъв бушон в багажника? и къде да го търся, че не е от този в конзолата
не е и от машинката - пробвах и друга, работеща, но хич не стига ток до нея
Здравей, Колега и при мен днес се случи същия проблем, даже и плафона ми угасна
Искам само да попитам това с забиването на уредите и ресета на информацията как ти се оправи, само със смяната на бушоните или имаше и друго?
Искам само да попитам това с забиването на уредите и ресета на информацията как ти се оправи, само със смяната на бушоните или имаше и друго?Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”