глобул > мтел > вивател

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Re: глобул > мтел > вивател

Мнениеот Ivailo » Пет 19 мар 2010 10:08

Дидо, без разпечатка не знам въобще как я мислиш тая работа mhihi И аз да бях оператор, да знам, че тия 100 човека не получават подробна разпечатка, и аз щях да ги цакам сигурно.
Регистрирай се на сайта и тва е.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 20 мар 2010 13:21

Да разкажа аз за нов абонат на Глобул ! Реших да мина на Unlimited /20лв такса/ че ми харса офертата а имах номер с изтичащ договор на Глобул Смарт 500 /15лв такса/,но понеже за нов абонат дават телефони на "далавера" а за преподписване само някакви шибани лизинги решението беше да спра стария номер веднага след като си взема новия! Отивам в офис на Глобул и там казват да се обадя на един номер където да ми дадат "код за отказване" ,оказа се че това е отдел "защо искате да се откажете от нас" ! Аз им казвам че искам да спра този номер а те "ама защо,той ви е от 5 год. защо искате да го спрете.." на което им отговарям че съм си взел нов номер за да си взема телефон на промоционална цена! И какво следва сега....ама защо не ни се обадихте,вие сте VIP :shock клиент щяхме да измислим нещо и даже да ви изпратим телефона до вратата с куриер :!: Ааааа значи като искам да се откажа може да ми направите всякакви оферти а иначе си преподпиши договора и гризни този скапан лизинг за нов телефон ! Даже ми предложиха да ми направят стария номер на предплатена тарифа ако случайно някой ме търси на него,така че преминаването от договор към предплатена е напълно възможно даже и в магазина да кажат че не става-просто се обадете на този отдел /само че не помня номера/ и им кажете че искате да се откажете от услугите им....стават ного услужливи :mrgreen:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 20 мар 2010 16:13

Това с отказването действа винаги mhihi
Аз колко телефона намазах е така :)
Само споменавам "Ама те Orange имат много изгодни оферти" и телефона който искам е мой mhihi

Потребителски аватар
s5501na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот s5501na » Съб 20 мар 2010 20:09

Номера е 1516

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Съб 27 мар 2010 23:35

http://zahov.blogspot.com/2010/01/blog-post.html :patriot просто нямам думи вече за наще убавци :smackbum

Върни се в “ОФФ-Топик - други”