Канал в Бургас и околноста
- produxan
- Автомобил:
- Двигател:
Канал в Бургас и околноста
Колеги трябва ми канал да качя колата да я прегледам от доло и да свърша малко работа по нея , но не ми идва на умът каде има около бургас и в самия град . Ще бъда много благодарен ако някой от колегите ме упати каде има канал около бургас да може да си свърша работата 

- kc_3011
- Автомобил: VW Bora Variant
- Двигател: AUS 2000
Re: Канал в бургас и околноста
На изхода за София до КПП-то има метална естакада. Едно време съм я ползвал, но сега трябва да направиш обратен завой чак на отбивката за Лукойл. Лошото е че за безопасност от пропадане има сложени едни тръби които са малко високи, но трябва да се пробва.
По пътя за Созопол някъде около Отманли /от дясно/ има бетонна естакада, но лично аз не съм я ползвал струва ми се малко нисичка. Сега може да има и мантинела и да не може да се излезе на черния път. Иначе ми се върти в главата за канал в Зорница или Изгрев, но не мога да си спомня къде е по-точно. Някой друг колега да помага
По пътя за Созопол някъде около Отманли /от дясно/ има бетонна естакада, но лично аз не съм я ползвал струва ми се малко нисичка. Сега може да има и мантинела и да не може да се излезе на черния път. Иначе ми се върти в главата за канал в Зорница или Изгрев, но не мога да си спомня къде е по-точно. Някой друг колега да помага

-
- Автомобил:
- Двигател:
Зад окръжна болница има канал добър е аз и брат ми го ползваме ако трябва да правим нещо по колата малко е мръсен ама така е като го ползват сякви индивиди
- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
има също и на 1-вата спирка на 12-ките там до мастерхаус.точно където спират автобусите даже е малко на тротоара.
- flex.dilyan-bahchevanov
- Автомобил:
- Двигател:
има и два три канала от дясната страна на мол плаза в бургас , там където правят гърнета!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”