климатроник диавия пасат б3 проблем

Техническа и сервизна информация за Passat
emo__80
Автомобил:
Двигател:

климатроник диавия пасат б3 проблем

Мнениеот emo__80 » Нед 14 мар 2010 23:37

здравейте колеги.проблема ми е следния и на топло и на студено кат пусна духа само на стъклото,нито доло на краката нито по средата,отварям ги клапаните с ръка аз ги отварям той си ги затваря,дефакто моторчетата работят само в една посока само затварят и не отварят.някой ако се сеща какво трябва да бърникам къде да търся проблема,за майстори не ме питайте писна ми от майстори от всеки майстор различна приказка но решение няма,чакам съвети колеги.благодаря предварително

Потребителски аватар
stanko1.9
Автомобил: Фолксваген Пасат б3 TDI
Двигател: afn 91г

Re: климатроник диавия пасат б3 проблем

Мнениеот stanko1.9 » Сря 17 мар 2010 23:11

колега и мойта е така-Шаран 98г като загрее и духа по силно и толкоз.не ми дава грешки.

Потребителски аватар
stanko1.9
Автомобил: Фолксваген Пасат б3 TDI
Двигател: afn 91г

Мнениеот stanko1.9 » Съб 20 мар 2010 23:26

Това че е Диавия значи ли че не е оригинален?На мойта открих че са задръстени радиаторите на парното и затова не ми духаше,но на студено се отварят клапите.

emo__80
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emo__80 » Пон 22 мар 2010 12:53

stanko1.9 написа:Това че е Диавия значи ли че не е оригинален?На мойта открих че са задръстени радиаторите на парното и затова не ми духаше,но на студено се отварят клапите.

да диавията не е оригинала,но все пак са си голяма марка в тази сфера но са с трудна подръжка за съжаление,нямат схеми за тях в сервизите и немогат да работят с тях,ако знае някой някъде сервиз който има схемата на диавия да мои го каже и да се оправям иначе майсторите само наслука бъркат

Върни се в “Passat”