Днес на Самоковско шосе гледах един ТДИ 1.9 110кс 2000г. внос от Италия цена 7400лв.уж на 130хил км,ама то в Итали никой незнае точно на колко е...На външен вид е много добър,пали отраз,всичко изглежда 6...но бях чел от тук http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=10728 че като отвориш капачката на маслото не трябва да духа от там,а този днес духаше като духалка.Търговеца твърдеше,че е 30бара и затова е нормално да духа,докато бензиновите са 15 някъде.Какво да гледам друго,нещо характерно за този модел и година има ли,цената нормална ли е?Някакви тънкости да споделите и чести дефекти,от които да смъкнем от цената.И някой добър сервиз за ТДИ на Самоковско да предложите,че днес видях един за 10лв само могат да го вдигнат да видим отдолу...на Порше Изток колко взимат?
А и още нещо.Днес останах изненадан,досега съм си мислил,че ще се ходи при нотариос,а то било само когато колата е с БГ номера,така ли е?Тези с транзитни и без номера ти ги прехвърляли без нотариос...чудна работа лично за мен

Голф 4 ТДИ 1.9 110кс
-
- Автомобил:
- Двигател:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 4 ТДИ 1.9 110кс

За нотариуса е вярно, за духането от капачката не съвсем. По-важно е да не духа от отвора за щеката на маслото. Писано е по всички въпроси, които си задал, търси малко повече.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Този заслужавали си и какво е тва Генерейшън изпълнение ?
http://www.mobile.bg/11268948968813181
Колега,мой съвет е да бягаш далече от това Горубляне и да си потърсиш кола от частно лице или право към Германия.Ако много държиш да е от тук вземи човек,който е в час с тия коли и да я разгледа мноого обстойно ,че там са големи магьосници.Успех 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
herr_stoycho написа:Този заслужавали си и какво е тва Генерейшън изпълнение ?
Като видиш обява от автокъща с думата "уникално" или "уникат" в нея и с цена като за същата кола обикновено изпълнение бягай много далече от нея

-
- Автомобил:
- Двигател:
До Германия няма как да ида...иначе изглежда много запазено голфче,мисля да го разгледам тия дни подробно,а и цената е критерии за качество,все пак не е евтинджос
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
а ти пробва ли да пуснеш една търсачка с параметрите на тази кола !? Според това което видях аз този си е направо евтин сравнен с други подобни !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами в мобила и карс24 това като цена-година изглежда много добро...че колко да е един голф от 2001...то после като сложиш и смяна на ремъци,масла,каско,регистрация,ГО...то ще стане нова Дачия
цената според мен е висока дори

- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я си вземи една нова Дачия тогава...
-
- Автомобил:
- Двигател:
dani_94 написа:Я си вземи една нова Дачия тогава...
СП де,на Голф съм се наточил

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
herr_stoycho написа:dani_94 написа:Я си вземи една нова Дачия тогава...
СП де,на Голф съм се наточилама запазен Голф от 2001 нормално да е близо 9хил лв,все пак това не са малко пари за кола на 10 години
9 са мн. моят е 2001 и средната цена в cars.bg е 8400, има и за по 7 и нещо. не забравяй, че е криза и от моргите там ги взимат за по 4.
- mitko kabelcheto
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,Взимай Дачията,и хич не му мисли повече!!!Дачията си е Дачия!!!Какво толкова си залетял по тоя 10 годишен Голф??Аз например карам служебна Дачия от Август 2009.Чисто нова.И да ти кажа честно много съм доволен даже.Ден през ден си вися по сервизите,да си я оправям.Отсъствам от работа постоянно,ту врати не и се затварят,ту и по мотора нешо и става,абе въобще,голям купон си е с тая кола.Постоянно отсъстваам от работа,и не работя...Аако си е твоя,ше се скатаваш от жена си,или гаджето по тоя начин.А Голфа какво?Няма да ти дава тия ядове даже и на 10 години.и няма да си намираш оправдание да бягаш от къщи.Решението си е изцяло твое,успех!!!
Виж пич аз карам голф от 2000 г. и обаче с по-големия двигател и съм страшно доволен, но наистина трябва да вземеш с теб някой приятел, който разбира и той да я погледне хубаво, защото наистина могат да ти я нагласят много добре да изглежда ама си има някакви тънкости кадето ако не разбираш никога няма да ги забележиш.Успех!
- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
mitko kabelcheto написа:Колега,Взимай Дачията,и хич не му мисли повече!!!Дачията си е Дачия!!!Какво толкова си залетял по тоя 10 годишен Голф??Аз например карам служебна Дачия от Август 2009.Чисто нова.И да ти кажа честно много съм доволен даже.Ден през ден си вися по сервизите,да си я оправям.Отсъствам от работа постоянно,ту врати не и се затварят,ту и по мотора нешо и става,абе въобще,голям купон си е с тая кола.Постоянно отсъстваам от работа,и не работя...Аако си е твоя,ше се скатаваш от жена си,или гаджето по тоя начин.А Голфа какво?Няма да ти дава тия ядове даже и на 10 години.и няма да си намираш оправдание да бягаш от къщи.Решението си е изцяло твое,успех!!!

Върни се в “Дизелови агрегати”