Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ

Мнениеот scirocco gt » Нед 21 мар 2010 12:18

Драги ми смехурко, пропуснал си някои неща в дългия си пост, но не ми отговаряй, няма да пиша повече.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 21 мар 2010 13:39

scirocco gt написа:Драги ми смехурко, пропуснал си някои неща в дългия си пост, но не ми отговаряй, няма да пиша повече.
Монетата винаги има две страни, нека да видим и двете и тогава да се види кой е крив и кой прав. Само едностранно не става!

ltolev
Автомобил: VW Multivan T5
Двигател: AXE 2005

Мнениеот ltolev » Нед 21 мар 2010 20:45

scirocco gt написа:Драги ми смехурко, пропуснал си някои неща в дългия си пост, но не ми отговаряй, няма да пиша повече.

Може и да имам пропуски в поста си.......поне да ги беше отбелязал......вместо да ме окачествяваш :!:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Нед 21 мар 2010 21:55

scirocco gt написа:Драги ми смехурко...

Какъвто и да е случая не подхожда на позицията ти, както във твоя сервиз, така и във форума, да обиждаш и да нарушаваш добрия тон!
Да не говорим, че това нарушава правилата на общуване тук!

Казвам това, като бивш твой клиент и като потребител на форума.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Нед 21 мар 2010 22:06

group® написа:
scirocco gt написа:Драги ми смехурко...

Какъвто и да е случая не подхожда на позицията ти, както във твоя сервиз, така и във форума, да обиждаш и да нарушаваш добрия тон!
Да не говорим, че това нарушава правилата на общуване тук!

Казвам това, като бивш твой клиент и като потребител на форума.
:bowdown :да:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 22 мар 2010 23:15

Колеги, първо, спазвайте приличен тон в комуникацията помежду си.
Второ, не давайте заключения предварително, а изложете фактите, и оставете другите да преценят.
Реално в случая за мен цените са нормални. Не виждам никаква драма.

ltolev
Автомобил: VW Multivan T5
Двигател: AXE 2005

Мнениеот ltolev » Чет 01 апр 2010 21:51

dobrin написа:Колеги, първо, спазвайте приличен тон в комуникацията помежду си.
Второ, не давайте заключения предварително, а изложете фактите, и оставете другите да преценят.
Реално в случая за мен цените са нормални. Не виждам никаква драма.

Относно призива ти за приличен тон би могъл спокойно да го отправиш само към въпросния господин от ХЕЕД 91, на когото аз и още много други "смехурковци" като мен му плащаме заплатата.......Аз също мога да засипя форума с всевъзможни обиди и псувни.......но това би било достатъчно красноречиво за мен самия!!!
Колкото до цените......съпоставил съм два вида ремонта в разстояние за един месец......и всеки може да си направи преценка за стойностите!!!

Потребителски аватар
Miki
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Miki » Вто 07 юни 2011 21:39

Miki написа:Айде и аз да похваля Ицо - наистина е много точен. Напълно споделям мнението на останалите за него...

Miki написа:При Ицо в Хеед'91. Трета година карам с предни Билщайн от там и досега нямам ядове.

Ще се самоцитирам, защото искам да се "оплача" - преди няколко месеца си купих задни амортисьори Билщайн, но поради финансови причини ги монтирах чак сега. Предните ги смених през 2005-та година в Хеед'91, както се вижда от същата марка и още държат - това на нищо не прилича. Сигурно Ицо ми е "пробутал" от същите "ментета" и този път - как не го е срам - ако и тези издържат "само" 6 години ще пиша до КЗП :D И за капак рогатия воден фланец отпред на блока, който ми го смениха също тогава още не е протекъл, а сходимостта на предния мост е такава, че изобщо не забелязвам никакво неправилно износване на гумите. Протестирам. :D
Сега сериозно - ако имам нужда от нещо отивам само там. Есента смених и спирачни дискове и накладки - Делфи, също читави. Държат чудесно, не скърцат, а и всеки път ми правят и отстъпка от цената.
За другите не знам, но аз съм изключително доволен. :bowdown

miropetko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот miropetko » Сря 08 юни 2011 19:30

Преди време и аз ползвах услугите на ,,Хеед 91,, до преди няколко месеца когато си записах час за диагностика и останах изключително недоволен.
Появих се в сервиза в оговорения от мен час по телефона с приемчика и се обадих,че съм там и ми казаха да изчакам.
Приемчика доиде и ми каза,че имат някакав проблем с някакава кола казах, че ще изчакам няма грижи.
Няма значение колко съм чакал,проблемната кола излезе а през това време дойде едно БМВ което влвзе преди мен,никой нищо не обясни.Иначе каквото са ми правили по колата не е мраднало много съм доволен,но тази случка ме отказа от услугите им.

Потребителски аватар
w_smith
Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
Контакти:

Мнениеот w_smith » Нед 12 юни 2011 9:13

И аз не съм посещавал сервиза откакто за реглаж на предница ме изпревариха един кайен и един цлс дошли доста след мен. Явно моите пари не струват.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Пон 10 окт 2011 16:26

ХЕЕД-91 има два автосервиза на територията на гр. София с над 30 работни поста. В тях може да намерите следните услуги: Диагностика на двигател, диагностика на електронни блокове като ABS, ESP, SRS, и др., реглаж на преден и заден мост, ремонт на ходова част, ремонт на двигател и скоростна кутия, електроремонти, ремонт на изпускателна система, смяна на масла и консумативи, смяна на ангренаж, ремонт на спирачна система, реглаж на фарове, ремонт и зареждане на климатик, чип тунинг, измерване на мощността на автомобила на динамометричен стенд (ДИНО) и др. За всички вложени резервни части и ремонти предлагаме 1г. гаранция. Във фирмата работят 35 квалифицирани служители. Разполагаме със софтуер (SAP NetWeaver), който следи аналитично всички ремонти извършeни при нас за всеки автомобил.

Ако с нещо сме успяли да Ви впечатлим, моля не се притеснявайте да се свържете с нас.

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Пет 14 окт 2011 15:10

Чета мненията и разбирам, че всичко си е ок. Има хора които са доволни и такива които не от въпросният сервиз. Доволните са тези които са познати с майсторите и шефовете там. А недоволните са всички останал, като и от тях има доволни , неможе само недоволни непознати. Какво ми прави впечатление- това е голям сервиз и съответно се обръща по малко внимание на всеки клиент по отделно, както казват някой колеги. Също по отношение на специалистите занимаващи се с горивните системи - голяма рядкост е да намериш сервиз, та дори и специализиран за електроника и тнт на горивни системи в който да си разбират от работат.
В Хед не бих казал, че са големи разбирачи по отношение на горивните системи. Няма инженери специалисти в тая Държава, които да работят като техници в авто сервизите !!! Мисля така, защото аз лично след обикаляне на специализирани и не специализирани сервизи за горивни системи в продължение на 1 година, си оправих сам проблема с моята моноинжекция - е разбирасе попрочетох това онова и понеже инженерите ЧЕТАТ ГОСПОДА и крайният ефект е добър. Едно време правех карбуратора на ладата сам, верно е и това. В сервизите се откриват честосрещани дефекти, но когато има нещо ново се започва една игра от сорта - смени си всичко и все някога ще уцелиш, толкова за "майййсторите" в родните авто, ТВ, и др. сервизи.
Аз ползвам услугите на друг средно-голям сервиз относително близо до Хед. Няма да правя реклама и да споменавам имена, какво да ви кажа като им вися на майсторите на главата нещата стават ок, ако ли не пак стават но има забележки понякога. Просто не съм им много познат, освен, че съм станал редовен клиент и ме знаят там. Тоест БЪЛГАРСКА РАБОТА. Так живота ме научи каквото мога сам да направя го правя без услугите на сервизите. И стигаме до отношението ми с Хед - купувам си части, имат и много качествени неща и некой дето ми се е искало да им ги....., но напоследък вземам само качествени, щото се изучих какви марки да търся. Какво лошо впечатление ми направиха те, наложи се да вземе брат ми водно съединение за парното към купето на ауди, хубаво. Това водно съединение има една гадна пробка която се чупи след около година експлоатация. Другото водно съединение към парното е същото но без пробка за обезвъздушаване. Аз се сетих , че трябва да вземе другото и да го сложим на местото на това с пробката. Щото повторена грешка е глупост. Брат ми отива и обеснява какво иска и изведнъж камък - намесват се продавачи и секви там разбирачи - не можело това да стане ,не можело да си купи такова водно съединение. Аз отидох взех това съединение и го монтирах и го обезвъздуших без тая пробка- Гадна. Значи можело. Дедо ми само с пробка е обезвъздушавал каруцата!!! Та опитват се в Хед да налагат едни такива мнения и неща дето малко... абе. ТЪРГОВЦИ БРАТЯ - нема такова животно. И за бензинова помпа са спорили , че няма да ми свърши работа и да я монтирам пък тя работи вече 2 години. Та те така, отцеляване в джунглата на Българския автосервиз и "квалифицираните" там спец-мец-майстори. А и друго -според мен не е добре да се ползват разнообразни услуги на един и същи сервиз, нещо като допълнение на това , че големите сервизи са и по немърливи. Перифразирано - концентрацията на разнообразни услуги в един сервиз е предпоставка за рязко спадане на качеството.
А да сетих се, че брат ми прави реглаж на преден мост и го одрусаха в ХЕЕД около 60 лева, като му казали, че регулират и задния мост. Това ауди нема такъв реглаж на заден твърдо зацепен мост. Абе тия там са с голям размах и това 50 - 100 лева ги нямат за нищо. Но явно те са по друг стандарт западно Европейййски, да го ева.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Съб 15 окт 2011 8:45

Ако е възможно, нека всички недоволни клиенти да драснат по някой ред тук, за да си направим изводи за грешките, които допускаме! Подчертавам клиенти, защото колегите явно не са добронамерени към конкуренцията!
Искам да подчертая, че всички коли се тестват след извършените ремонти с цел избягване на недорузомения!

kossis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kossis » Съб 15 окт 2011 16:32

SAP NetWeaver - и всички останали SAP софтуери са програми с търговско икономическа насоченост (немски произход), демек да си оправяте счетоводството на фирмата - кинти, хиляди левове и наличности на складовите части. Незнам с какво помага това на крайният потребител и на техническата част на даден ремонт.
А и тая тема за реклама и обяви ли е, че нещо ми се струваше друга неква целта и.

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Нед 16 окт 2011 7:59

"Business Fruits е интегрирана система за управление на бизнеса, базирана на SAP NetWeaver, създадена специално за развиващия се малък и среден бизнес (mERP)в България и съобразена с неговите нужди, възможности и реалности. Системата е разделенa на "плодове" модули, които могат да бъдат използвани както поотделно така и заедно.

Системата е изградена от 7 основни модула - Ягода (CRM), Череша (Финанси / Cashflow Management), Портокал (Производство), Лимон(Складове, Сервизно обслужване, Продажби), Киви (Управление на дълготрайни материални активи), Кафе (Всичко за застрахователните брокери) и Круша (Човешки ресурси и управление на проекти)"

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”