още един измамник във форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Re: още един измамник във форума

Мнениеот Matematiks » Нед 21 мар 2010 12:14

Layer написа:айде всичките дето викате че цената не определя качеството се обосновете.
колкото и да си кривите душите,за 20 лв на парче гуми хубави няма .
камоли от непознат.

нито една от двете страни не защитавам. :012: :012: :012:

Колега Адвокат,и си прав и не си....
не е определяща цената мисля,всичко е въпрос на търсене и предлагане.
Онзи ден ми дойде на мацката ми кожено яке на Хейн Герике модел стрийтлаин -якето изглежда все едно е от магазина-така и бе описано.Купих го за 21 паунда -якето е кожено черно с протектори и подплата.Цената на такова яке ново особенно от нашият пазар започва от 400 лв да не кажа че кожените якето на Илиянци които не се знаят каква кожа са почват от 250.Затова казвам че цената не е определяща.
Имал съм случай със реле за зареждане купено от 8000 км от тук.И аз го поставих след около 3 месеца и писах на продавача че не работи(друг е въпроса че в последствие се оказа прецакан генератора :dummy: ).Та въпросният продавач ми изпрати на негови разноски друго реле без да плащам или връщам старото.Въпрос на коректност и може би на рейтинг :да:
Е има и такива които си купуват И-фон от продавачи с 0 фийдбека и получават само картичка-но това е друга бира :horror:

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 21 мар 2010 12:33

не се прави на остроумен като ме наричаш адвокат.
кажи скапаните релета кво общо има с гуми за 20 лв.
:screwy :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 21 мар 2010 12:40

скапаните релета струват точно 463 лева в хонда,аз ги взех секънд хенд за 54-капиши какво
само че естественно не от БГ :applause: от човек със 6000 фийдбека рейтинг :don't worry

Е не се ли казваш Адвокат бре баси-ко хапеш за прасеца веднага :да:

Последна промяна от vasstop на Нед 21 мар 2010 13:33, променено общо 1 път.
Причина: Layer е различно от Lawyer

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Нед 21 мар 2010 13:30

сори ама нещо не сте разбрали купих две а не четири гуми от този пич за 80 значи на гума по 40 лв така че не сме тук да се заяждаме а да почнем да избутваме такива хора :beer

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Нед 21 мар 2010 22:48

Ами нови в магазина са по ~100лв . Купи си от магазина и няма да имаш проблеми, даже една година гаранция дават, има на доста места предлагат и на изплащане, пък като са нови ще ги караш поне 4 години. Айде да сметнем - 4 по 40 са 160лв ако си купуваш всяко лято втора употреба - май по на сметка са нови от където и да погледнеш. Как за GSM и ТВ-та пари винаги се намират пък за гуми няма? Или дето е приказката " .. то пари за ракия няма, тя хляб купила..." . Кофти е наистина ако е спечелил на дребно оня, ама и ти като гледаш да спестиш 100 лв, те ти на сега с 80 назад, да ти е обица на ухото.

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 21 мар 2010 23:02

човека е пуснал тема да се оплаче и да излезе на светло още един нерегламентиран тьрговец евентуално да си извадим поуки а ние какво правим..както винаги даваме акьл,тва що не си направил ,онова що не си..човека като е сигурен че гумите нямат грижи не му е дошло на акала да ги пробва на джанти и оттукавсички тия постове са напьлно излишни,подкрепям колегите които са на мнение че една стока трябва да бьде ако не качествена ,то поне годна,а гуми с балони вьобще не се вписват,темата е за :lock: според мен

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 21 мар 2010 23:03

HEARTLESS написа:човека е пуснал тема да се оплаче и да излезе на светло още един нерегламентиран тьрговец евентуално да си извадим поуки а ние какво правим..както винаги даваме акьл,тва що не си направил ,онова що не си..човека като е сигурен че гумите нямат грижи не му е дошло на акала да ги пробва на джанти и оттукавсички тия постове са напьлно излишни,подкрепям колегите които са на мнение че една стока трябва да бьде ако не качествена ,то поне годна,а гуми с балони вьобще не се вписват,темата е за :lock: според мен

Напълно те подкрепям колега, много измамници се навъдиха :dummy:

Потребителски аватар
bate_zaio
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bate_zaio » Нед 21 мар 2010 23:04

колеги не казжам нищо за парите пил съм една вода ама нали всеки гледа да спести някой лев и някой ако ми каже че нищо нее купувал втора ръка значи трябва да е милионер нали има неща който няма начин да неса нови ноо сега в тази кризаа всеки гледа да спести някоя друга стотинка

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Нед 21 мар 2010 23:07

Понеже засегнахте тема за цена<->качество. На един приятел му трябваха кабли за ipod за които тук му искахха 80лв. Аз ги намерих двата за 5лв. Единия струваше 1 долар. Първия път не пристигна-върнаха ми парите. Втория път беше счупен - пак ми ги върнаха. На третия всичко беше ок. Та - това че нещо е евтино не оправдава продажбата на строшеняци и некачествени стоки... Аз съм продавал перфектни гуми за трабант на 1 година 4те за 100лв - щом са по 25лв значи ли че са боклуци...

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 22 мар 2010 8:21

theultimate написа:Понеже засегнахте тема за цена<->качество. На един приятел му трябваха кабли за ipod за които тук му искахха 80лв. Аз ги намерих двата за 5лв. Единия струваше 1 долар. Първия път не пристигна-върнаха ми парите. Втория път беше счупен - пак ми ги върнаха. На третия всичко беше ок. Та - това че нещо е евтино не оправдава продажбата на строшеняци и некачествени стоки... Аз съм продавал перфектни гуми за трабант на 1 година 4те за 100лв - щом са по 25лв значи ли че са боклуци...

Недей-ще те изпържат ТАМ-те са лоши и пържат много mhihi mhihi mhihi

Той самият Ай-Под ТАМ стрива 250 лева -80 гб ,тук на прИмоция пак толкова ама 4 гига :063:

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 22 мар 2010 13:10

Layer написа:за 20 лв на парче гуми хубави няма .

Продавал съм на колега за 20лв отлични гуми!!!

Всичко е до човека....ако си измамник на дребно, завинаги си оставаш такъв....

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Пон 22 мар 2010 13:25

добре ,стига сте ме хапали за тея 20 лв.
карам с 15-ки и затова съм с искривено мнение за цената.
има и за 10 лв. гуми,карайте с тях.

аз от чисто нови,други не признавам за хубави.
:beer

пак казвам:
Layer написа:нито една от двете страни не защитавам. :012: :012: :012:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”