блъснат Голф МкІІ (ремонт)
- kali_racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
БОЯ + Изпъване
Ако искаш да ти погледне колата човек който знае точно какво е тенекидйиска работа става въпрос , обади се на КЛИМЕНТ / 0889 49 88 88 / , от името на калин с Голф-а.Ще ти свърши работа за максмално малко време и СТРАШНО КАЧЕСТВЕНО!!!Между другото който иска да види как работи човека да заповяда на 13-14.05.2006 на писта Божурище на Тунинг Изложението,ще присъстваме със Мерцедес С 220 CDI , Жълти Шатри с логото на MSV RALLY TEAM и KAM MOTORS DESIGN!!!И аз ще съм там разбирасе Калин Стойчев!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Боя
kali_racing написа:Извинявам се за офф-топика,ама към колегата BLACKI лично , когато ти дадох координатите на Човека който ти искаше 1200 лв. , ти му се изсмя , а сега цената на твоя ремонт гледам че набъбва главоломно , но все пак се надявам да се видим на края на месеца на сбирката / от сърце ти пожелаваям да ти стане колата до тогава / за да ти покажа и за разликата в качеството! Грешката на Българина е там че е толкова твърдоглав и не здраво мислещ че поняга е на загуба / дано да не се окаже и двойна /!!!
Сори бате ама аз за 1000 лева съм взел половин кола части. Като почнеш: Носач, рейка к-т, брони две, капак, маска, фарове, калник, заден мост, радар детектор, филтри маслен и въздушен, масло Mobil, и тн. и тн. Това как ти се струва за 1000 китна? Или да изброявам още? Пари за един ден работа не се дават туко така, пък били те 1000 или 100.

И ако не е тайна на кой съм се смял а? Я обади му се на човека и го питай дали съм се изсмял! И не говори така баз да знаеш кво сме си приказвали с него. А тва че не устройва цената е напълно друг въпрос и не е нито изсмиване нито нищо, нито пък смятам че ти влиза в мойта работа, а и в твойта кокло давам за боя и колко за ремонт.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”