Какво постигнах за 2 години...
- rahwin
- Автомобил: VW Passat B5 1999г
- Двигател: AJM
Re: Какво постигнах за 2 години...
landwarrior написа:к'во му е специалното на тоя голф че всичкии пляскате?
Явно и аз имам проблем с очите,но нищо специално не виждам в това Голфче.Верно колата е запазена,но чак пък 8 страници поклони и ахкания не ги разбрах

rahwin написа:landwarrior написа:к'во му е специалното на тоя голф че всичкии пляскате?
Явно и аз имам проблем с очите,но нищо специално не виждам в това Голфче.Верно колата е запазена,но чак пък 8 страници поклони и ахкания не ги разбрах
9жи + 16в + лед осветление на изгнилите прагове ли е "специално" за вас

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Дай още снимки Викторе!
Имаше интересни вчера......
Имаше интересни вчера......

- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Hertz написа:rahwin написа:landwarrior написа:к'во му е специалното на тоя голф че всичкии пляскате?
9жи + 16в + лед осветление на изгнилите прагове ли е "специално" за вас
Явно на това се кефят....

Голфа е страхотен

- napster
- Автомобил: BMW E30
- Двигател: 1.6 LPG
Като не ви харесва защо си чешете изобщо клавиатурите да пишете? И двата Голфа на Виктор са си много хубави друг е въпроса че всеки вече гледа да е 500+ коня и все да е барнато нещо. Никой не оценява това че колата изглежда по начина по който е слязла от конвейра
- judasss
- Автомобил: neshto nezakonno
- Двигател: 2.9 VR6
- Контакти:
Абсолютно , много им се кефя на такива 2ки , доста е трудно да се поддържа в това състояние , повечето не обръщат внимание на детайлите 

- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
така е доста добре и автентичен оригиналния и е доста запазен колега,супер е колицата много ми допада 

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
rahwin написа:landwarrior написа:к'во му е специалното на тоя голф че всичкии пляскате?
ами според мене точно в това се изразява тунинга и се радвам че и другите колеги са на това мнение.а именно като я видиш да си кажеш гаси колата мноо добре изглежда а като се вгледаш и почнеш да изброяваш нещата които са променени от оргинялния вид да видиш че не са повече от пръстите на едната ти ръка като няй главните са хубави джанти дори железарки и окачване.
тва е моето лично мнение а може би съм пристрАстен(пристрастЕн

- rahwin
Не бе хора,не ме разбрахте.И на мен ми харесва колата,спор няма че е поддържана и хубава,но не разбрах (вече) 9 страници ахкане по нея.Явно трябва да съм по-голям фен,за да го разбера това.Все пак евала на колегата,че я поддържа в такъв вид вече сигурно 20 години.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
rahwin написа:Явно трябва да съм по-голям фен,за да го разбера това.
Замълчи тогава!
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Нещо ново по Голфето няма ли?
- rahwin
yoan4o написа:rahwin написа:Явно трябва да съм по-голям фен,за да го разбера това.
Замълчи тогава!
Живеем в свободна държава,форума е открит за всякакви мнения,аз си казвам моето,ти СИ НИКОЙ за да ми казваш да говоря или да мълча.
И за да не съм Оффтопик съвсем,пак казвам-и на мен ми харесва колата,евала че е толкова запазен,просто не разбрах какво толкова се прехласвате по една съвсем обикновенна кола,била тя и толкова запазена.Ама важното е че ви харесва и се радвате-хора всякакви-мнения и вкус всякакви.И аз се кефя на поддържана и запазена кола,НО с леки подобрения тук-там,които да подчертават хубавата визия и за скриват недостатъците,без да става натруфено.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ай пробвай ти от грозна базовка да докараш вида на класическо МК2 GTI с тесни брони, която да няма забележки по външния вид пък тогава говори.
Като видиш колко труд и пари ще отидат ще разбереш защо се кефим на тая "най-обикновенна 2-ка"...
Като видиш колко труд и пари ще отидат ще разбереш защо се кефим на тая "най-обикновенна 2-ка"...