PACH написа:Време беше да разкажеш и за своя бус
Имам няколко въпроса.Хидравличната рейка от къде я намери ?
batchi написа:хидравлична реика в България трудно ще намериш,аз моита е взех от ebay.de
сега е слагам,но ще видим какво ще се получи
MuTa4eTo написа:PACH написа:Време беше да разкажеш и за своя бус
Имам няколко въпроса.Хидравличната рейка от къде я намери ?batchi написа:хидравлична реика в България трудно ще намериш,аз моита е взех от ebay.de
сега е слагам,но ще видим какво ще се получи
Ванко пак си отнесен, това е от твоята тема
PACH написа:Време беше да разкажеш и за своя бус
Имам няколко въпроса.Направи ли чертежи на адапторните планки на спирачките и какви апарати и дискове ползва? Как е като спиране сега, има ли голяма разлика в сравнение с преди ? Хидравличната рейка от къде я намери ?
Какво мислиш да правиш със стария волан и защо ще го сменяш
Поздравления за лачения проект.Започвам да се замислям сериозно лятото да си направим една Бус-Сбирка
batchi написа:PACH написа:Време беше да разкажеш и за своя бус
Имам няколко въпроса.Направи ли чертежи на адапторните планки на спирачките и какви апарати и дискове ползва? Как е като спиране сега, има ли голяма разлика в сравнение с преди ? Хидравличната рейка от къде я намери ?
Какво мислиш да правиш със стария волан и защо ще го сменяш
Поздравления за лачения проект.Започвам да се замислям сериозно лятото да си направим една Бус-Сбирка
Чертеж на планките нямам,направих една планка от по тънка ламарина и после другите по нея.дисковете са от vw sharan 95-00 год.268мм задни и 288 предни.спирачни апарати предни от audi a6 99 год.с бутало 57мм и задни от golf 4 комби с бутало 41мм.хидравличната реика от ebay.110 evro.реиката малкия проблем ,маркучи ми направиха за 70 лв ,помпа и стоика за помпата сложих от пасат за около 60 лв но наи големия проблем се оказа пръта от кормилото с карето към реиката няма ништо общо с старото и не става от никакво vw ,ще се наложи да купувам от ebay на цена минимум 80 евро,заради това каре не съм пробвал буса с новите придобивки.
Стария го продадох защото беше нов когато го сложих и за една година кожата взе да се протрива ,за това го смених с mo
mo махагонов ,винаги стои като нов.ти волан ли си търсиш?
ето го новия 360мм
Благодаря за инфото, жалко че не си направил чертеж на планките.Щеше да е много полезно за всички Фенове
Ще търся по-нататък някакъв волан за синхрото, ама още не съм решил какъв.
denkobg написа:Браво колега буса ти е жесток евала,а можеш ли да обесниш по-подробно за задната седалка, как точно става
спалня.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта