Юве добри ли са? преди време ходих при тях,/37лв ми взеха/ доволен останах, но минаха 2.5години.
налага се след смяна на гарнитурата на главатам, клапани и т.н. .майстоар ми я нагласи на ръка, добре работи засега, ама не съм засякъл разхода все още. Имах си и проблем от преди, като карам с 160км/ч на газ и изключа-угасваше.
Мился, че ще е по-добре да вляза за една регулировка..
КЪДЕ ДА СИ НАПРАВЯ ЦЕНТРОВКА НА БЕНЗИН/ГАЗ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ
НЯМА ЛИ НЯКОЙ КОЙТО ДА МИ ОТГОВОРИ ДАЛИ В ЮВЕ ЩЕ МИ СВЪРШАТ РАОТА...??
КАЗАХА МИ, ЧЕ ЦЕНАТА Е 42.00ЛВ, АМА КОЛКОТО ТОЛКОВА РЕШИЛ СЪМ ДА СИ Я НАСТРОЯ, ЧЕ МИ ДАДЕ РАЗХОД 14.5БЕНЗИН /17ГАЗ,
В ХЕНД САМО НА БЕНЗИН ПРАВИЛИ....КЪДЕ ДРУГАДЕ??
КАЗАХА МИ, ЧЕ ЦЕНАТА Е 42.00ЛВ, АМА КОЛКОТО ТОЛКОВА РЕШИЛ СЪМ ДА СИ Я НАСТРОЯ, ЧЕ МИ ДАДЕ РАЗХОД 14.5БЕНЗИН /17ГАЗ,
В ХЕНД САМО НА БЕНЗИН ПРАВИЛИ....КЪДЕ ДРУГАДЕ??
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
МОТОЕКСПЕРТ
ПРЕПОРЪЧАХА МИ ЕДИН В МОТОЕКСПЕРТ/СИМЕОН.ШОСЕ, НЯКОЙ ДА ИМА НАБЛЮДЕНИЯ? - ЦЕНАТА Е БИЛА 25.00ЛВ ЗА РЕГЛАЖ НА БЕНЗИН/ГАЗ..???
- Aylan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мда
на пъево четене доволен
предварението ми го оставиха на 6.3, ама незнам дали това е добре защото карам на газ и сякасх е малко скопена, всъака седмица минавам през петрохан и знам как беше преди, ще отида още малко да ми я дорегулират,
Колко ли д оставят предварението, мисля мах да е 6.9-7.2 производителя го дава 6 +/-1градус.
като беше на 12гр предварение на по-високите оборати се получаваше детонация....
на колко да се остави това предварение???
предварението ми го оставиха на 6.3, ама незнам дали това е добре защото карам на газ и сякасх е малко скопена, всъака седмица минавам през петрохан и знам как беше преди, ще отида още малко да ми я дорегулират,
Колко ли д оставят предварението, мисля мах да е 6.9-7.2 производителя го дава 6 +/-1градус.
като беше на 12гр предварение на по-високите оборати се получаваше детонация....
на колко да се остави това предварение???
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Re: МОТОЕКСПЕРТ
Aylan написа:ПРЕПОРЪЧАХА МИ ЕДИН В МОТОЕКСПЕРТ/СИМЕОН.ШОСЕ, НЯКОЙ ДА ИМА НАБЛЮДЕНИЯ? - ЦЕНАТА Е БИЛА 25.00ЛВ ЗА РЕГЛАЖ НА БЕНЗИН/ГАЗ..???
Аз имам лични от времето когато карах Г2 ГТИ бензин/газ - направиха центровка на ухо, защото уреда беше развален, ама парите ми взеха
и центровката беше "точна" както може да се очаква ...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”