щот спорет мен стоковия амортисьор е по дълък или греша дайте съвети че вече изперках от замисъл спортни пружини - питанка
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
спортни пружини - питанка
колеги искам да сложа спортни пружини отпред на пасатора но спортната пружина е по клса от стоковата дали ще има проблеми когато минавам през дупки няма ли да се отлепя от макферсона
щот спорет мен стоковия амортисьор е по дълък или греша дайте съвети че вече изперках от замисъл 
щот спорет мен стоковия амортисьор е по дълък или греша дайте съвети че вече изперках от замисъл - Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Re: спортни пружини - питанка
60мм по къса пружина влиза плътно на стоковия амортисьор- без да се сгъва пружината, докато стандартната пружина е доста сгъната.
Мисля си обаче че пружината няма да оказва влияние за отлепянето на тампона. Може би от значение са състоянието на тампоните и дълбочината на дупката
За пасат Б4 пиша.
Мисля си обаче че пружината няма да оказва влияние за отлепянето на тампона. Може би от значение са състоянието на тампоните и дълбочината на дупката
За пасат Б4 пиша.
-
mili 75
- Автомобил:
- Двигател:
За нашите пътища това не е оферта, казвам ти го от опит, понеже мойта беше с такива от Италия и после ги свалих,защото беше ужас да се кара така.
mili 75 написа:За нашите пътища това не е оферта, казвам ти го от опит, понеже мойта беше с такива от Италия и после ги свалих,защото беше ужас да се кара така.