Кой прав в темата кой не - все тая накрая.
Само дето подкрепящите идеята искам да ги питам - Според вас в тая държава няма абсурди докато не ви настъпят по опашлите ли или това отново е изкривено "БГ мислене"?
Не ми се бийте в гърдите и не ми казвайте, че са ви опечени работите докато работите в частния сектор - долу горе сте закрепили покрай кризата за известно време, мен ми е известно, че и е възможно да са ви опечени в държавния за макс. 1 мандат на текущото правителство. (не ми влиза в работата просто горе долу знам как седят нещата )
Тва е - докато нещата не са черно на бяло - кучетата си лаят - 6 литровите 300 коньови резачки на разни шуро-баджанаци ще си вървят без катализатори и винетки и ще плащат данъци за 1.1 ако щете.

Платен пътен данък - всичко е усеяно с дупки - мен ме боли аз карам 2 пъти седмично личните ми коли да му мислят каращите - да ама не! плащам си го - тази година може и да не си го платя не съм доволен от услугата - няма и къде да се оплача никой и не ме е питал какво желая да включва.
Платен данък смет - целия град тъне в боклуци - да не говориме за моментите в които слизам с пликчето и ако си го оставя пред вратата пак ще е все едно в кофата. (Това отмина ама не е късно пак да стане - данък смет се плаща от доста преди проблемите така че не са били финансови).
Платен данък сгради - от чий х*й го плащаме като са готови в момента в който видят да ни се рони мазилката да ни треснат глоба, че не сме санирали блока ? Или какво - плащаме на някой да ми наблюдава ронещата се мазилка - WTF?
Синя зона - от къв к*р някой ще ме кара да си платя паркинга пред блока при положение, че като не е изчистен снега ще плащам глоба за това, че е моя собственост и не съм го изчистил (на нея има колчета за които никой не ме е питал дали искам да ми се поставят) а когато се паркирам там ще ме вдигнат и изведнъж излиза, че е общинска - КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ ? - вдигнаха ми колата пред нас в 8:05 без предупреждение накрая за да я изкарам от наказателния паркинг си платих глобата!
Това за вас не е абсурд или вие си плащате и синята зона на драго сърце щото видиш ли европееца го прави ? Или може би си плащате всичко на драго сърце и не се замисляте - ваша работа.
Съгласен съм да си я платя - обаче искам да видя резултат от цялата история - докато го плащам резултат не виждам !
Нямам 200 коня кола нямам И/ИЛИ 5 литров двигател обаче ако ги имах щеше да ми дреме и щях да си платя щото е ясно, че парите са ми в джоба!
Докато това стане - не ми обяснявайте, че след като влагам 80% от доходите ми са вложени в колата/ите ми щото може и да не е така.
И това правителство ще удари дребния бизнес и пак бедните ще го д**т а богатите ще го подават и заблудени личности ще ръкопляскат докато накрая не им накриват шапките.
Пак казвам мойте уважения ! Но за мен за сега нещата са си - медийна измама.