питане за АГУ на пасат 1.8 20v
-
- Автомобил: VW golf 4 GTI
- Двигател: AGU 1999
питане за АГУ на пасат 1.8 20v
колеги реших да слагам газ на пасата 1.8 20 v 1999г та питането ми е дали мога да сложа обикновенна гас или трябва задължително да е газов инжекцион.мерси предварително досега винаги сте ми помагали с успех
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
Re: питане за АГУ на пасат 1.8 20v
Колега задължително газон инжекцион.След това трябва да провериш за каква мощност става въпрос.За моноинкеция е 480 за карбуратор 500 за пълна инжекция стъпва на 900-1200
- chakarov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питай мен.
Аз сложих обикновена метанова уредба, защото я намерих много евтино, втора употреба. Но със сигурност мога да ти кажа, че не става за нашите мотори. Спъва яко колата. Сега, в края на месеца, ще ми слагат метанов инжекцион. И се надявам всичко да се оправи.
Така че и моето мнение съвпада с мнението на колегата по-горе - само газов инжекцион и нищо друго. По-добре изчакай и събери още парички (ако нямаш), но не си ги хаби за обикновена АГУ.

Аз сложих обикновена метанова уредба, защото я намерих много евтино, втора употреба. Но със сигурност мога да ти кажа, че не става за нашите мотори. Спъва яко колата. Сега, в края на месеца, ще ми слагат метанов инжекцион. И се надявам всичко да се оправи.
Така че и моето мнение съвпада с мнението на колегата по-горе - само газов инжекцион и нищо друго. По-добре изчакай и събери още парички (ако нямаш), но не си ги хаби за обикновена АГУ.
-
- Автомобил: VW golf 4 GTI
- Двигател: AGU 1999
мерси за бързите отговори и аз риших да е газов инжекцион.за сега най добрата оферта която ми дадоха е 1000лв с 2 години пулна гаранция и 5 безплатни центровки на година ако е необходимо де.
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
слагай и не го мисли да се возиш без пари