Шумахер номер едно

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 10 май 2006 21:26

LiX написа: Отидете гледайте някое състезание па дайте тогава да дискутираме като хората..

е па кат сми ут селу ни значи чи ни сми одили да ги глеами кат фърчът пу пистаата кат улави :shock

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 10 май 2006 22:11

LiX написа:... Отидете гледайте някое състезание па дайте тогава да дискутираме като хората..

Нещо не разбрах... по-добре схващаш кво става на пистата ли?
щото леко не моем ти повервам...

Кибичиш на 30 тина метра /ако си късметлия/ от болидите, загубваш представа кой с колко води и в коя обиколка е... засичаш си на собственият часовник, кой с колко топи разликата.. говорят ти на чужд език ус лушалката на еднократното радио за 5 евро, болидите ти изглеждат бавни...
Я случиш да не ти блещи слунцето в някой от екраните срещу теб...?
И ти на тва му викаш по-добро следене на състезанието..

АААА и виждаш един завой.. хайде преко сили 2....

Щото аз у нас си пускам ф1 ливе тайминг, слушам коментари, смея им се на простотиите по някой път.. и ти гарантирам, че следя състезанието по-добре отколкото на пистата..

С което не казвам, че на състезание е по-лошо.... хиляди пъти обратното..
Но там тръпката е в съвсем друго.. да чуеш 18 000 оборота на 30 тина метра.. да видиш червени дискове..
да видиш какво са 300 км.. които без порше серията не можеш оцени...
ДА видиш в дъжд как прави 30 метра фонтан..
да мирише на изгоряла гума.. и на априлско възстание...

ееееехххх....младини ... ;)
Ей айде до турция или до италия да се метнем някой ако е навит?

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Сря 10 май 2006 22:17

wili98 написа:Ей айде до турция или до италия да се метнем някой ако е навит?

Аз почти сигурно ще ходя тази година :) Миналата бях резервирал, но ми се наложи да остана.

Иначе на живо наистина си е мания, много по-различна от това на телевизора :) Но наистина след първите стопове му губиш края кой къде е и защо :) Но пък Еди Ървайн се блъсна на 5 метра от мен и ме посипа с чакъл :) че и ни махна за поздрав после.

Аз лично най-много се впечатлих първо от шума на моторите - нищо общо с ТВ и после спирането - бях на завой в който от 250 намаляха на 80 и после пак до 200 и нещо ускорение и пак 80 - просто не беше истина :)

LiX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LiX » Сря 10 май 2006 22:43

В Турция бях миналата година на трибуната на входа на боксовете където стана всичко интересно, яко беше ама тая година са дигнали цените главоломно и просто няма смисъл! Ако ще ходите, на тая трибуна си заслужава най-много, silver 1 се водеше.
Спират от към 320 до 90, там стават изпреварванията и после като тръгнат да ускоряват по старт/финалната права те удря у главата шума, пък се виждат и боксовете :lol: А и след състезанието може да се разхойдате по пистата на старт/финалната права :wink:

@wili98, като съм вкъщи и аз си го следя с live timing ама предпочитам да си го гледам на живо! щото както знаеш е 100 пъти по-яко, пък и на големите екрани ти изписват всичко

Последна промяна от LiX на Чет 11 май 2006 15:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 10 май 2006 23:25

Я кажете какви парички се връзва цялата работа и кога беше ГП на Турция, че сега не ми се търси, ако съм си тука съм много навитак да си направим един Ф1 уикенд :D

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Сря 10 май 2006 23:32

niikoo_1 написа:Я кажете какви парички се връзва цялата работа и кога беше ГП на Турция, че сега не ми се търси, ако съм си тука съм много навитак да си направим един Ф1 уикенд :D

Ами 100 евро са сносни билети за уикенда...
от там насетне.. транспортни, хотели, зелени картони.. прочее...

абе 300 евро мин според мен..

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 10 май 2006 23:46

Да се го видях дата е 27.08.2006 - Турция - Инстамбул. Явно ще го го пропусна тази година, а определено имам мерак да отида другата година живот и здраве, това ми е детска мечта да гледам на живо GP, в Пловдив гледах през 2000 водната формула и въпреки, че е доста тъпа според мен на живо беше голяма тръпка само като мине покрай тебе и звука те подлудява нищо общо с това по ТВ-то
:D

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 11 май 2006 1:51

Малко офф, но и аз съм голям фен :)

Много ходя по БГ рали шампионат. Бил съм на отсечки, където минават буквално на 2 метра от тебе с 180. Усещането е невероятно.

Бил съм и на писта София на един от обратните завои от вътрешната страна на завоя. Колите обикаляха около островчето, на което бях аз. От бензиновите пари, скоростите и обикалящите коли ми се завъртя главата... :cop

А пък и много ми се ходи на ГП да видя, даже за малко да отида миналата година, но пропадна организацията.

Тази година ако не успея да отида на ГП, смятам поне да ходя на всички ралита от БГ шампионата 8)

П.П. Виктори Рали София е другия уикенд 19-21 Май. На 19ти (петък) около 7 вечерта ще е първата демонстрационна отсечка в Борисовата градина.

Закритият парк ще е пред Радисън-Сас.

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Чет 11 май 2006 9:12

За Италия знам, че цените са доста високи особено за Монца (то само това състезание остана за тази година там).Лично според мен това е състезанието на което си заслужава да идеш.Все пак е най-бързата писта в шампионата.:)

Потребителски аватар
koko jumbo
Автомобил:
Двигател:

a

Мнениеот koko jumbo » Чет 11 май 2006 12:08

аз може би ще се редна към турция тайа година ама а да не ми минава котка път :lool

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Чет 11 май 2006 13:06

А някой ходил ли е формулата в Унгария ? Чувал съм, че имало някакъв хълм откъдето се виждала цялата писта?

LiX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LiX » Чет 11 май 2006 15:08

bobcho написа:

За Италия знам, че цените са доста високи особено за Монца (то само това състезание остана за тази година там).Лично според мен това е състезанието на което си заслужава да идеш.Все пак е най-бързата писта в шампионата.:)

Цените на Монца са като на повечето писти, аз мисля септември да отида, ако си уреда нещата :D

LiX
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LiX » Чет 11 май 2006 15:13

Geleto написа:А някой ходил ли е формулата в Унгария ? Чувал съм, че имало някакъв хълм откъдето се виждала цялата писта?

Не знам кво се вижда ма билет за трибуна под 200 евро няма :( Има за тревата по 100-тина евро ма за мен тва не си е работа

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пет 12 май 2006 21:28

Шумахер и Маса с най-добро време днес!!! :yeaha: :drive :bowdown

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 13 май 2006 0:48

Имам чувството, че пак ще има открит урок изнесен от Пилето на тема как се :drive :yeaha:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”