joromnt написа:Golfara90 написа:Подлакатникат е ползван 2-3 дена
Няма следи от употреба
Причина за продажбата немога да дарпам рачни иначе е много одобен
Цена 15лв
Е кви са тия работи, Гоуф без рачна Гоуф ли е
Гоуф е, щото е одобен!
joromnt написа:Golfara90 написа:Подлакатникат е ползван 2-3 дена
Няма следи от употреба
Причина за продажбата немога да дарпам рачни иначе е много одобен
Цена 15лв
Е кви са тия работи, Гоуф без рачна Гоуф ли е
Xaivera написа:Младост 4,точно до магазин "Европа" е прилепен един магазин за джунджурии,редовно си вземам и ги пукам с чукче
HEARTLESS написа:абортирала дьржава оттам и народа така
Tishku написа:Полото е портокалов цвят.. номер не видях, но имаше лайсна на номера
didobahurcheto написа:няма да е продам като неискате ЦИГАНИ
scuba написа:rosy написа:Скуба, с тези интереси които имаш ще те взимам в моя бизнес
Ти арменец с лопата виждал ли си?
Мое ме вземеш само ако лопатата има копче
после пускам обява...хванат крадец на коли и 4асти-мишкар.които е потърпевш да заповяда в мазето ми да се позабъвлява.бход 5 лв,носете си тежки предмети....и така 1-2 седмици.да се избие парата!!!
group® написа:Моя често се качва по мъжки, но едва ли ще стане нещо смислено![]()
Иначе и аз да наредя Бърт на опашката:
И моя го гони мерака.
Вижте тези тъжни очи, как искат да облажат:
Ето и профил за мераклийките.
Сами виждате, че няма крив нос и е с идеални пропорции - един вид Ален Делон на кокерите!!!!:
Роден края на 2008г.
Много е чистоплътен!
Гарантирано няма венерически и други полово предавани болести!
Добра душа и благ характер.
Рядко пие и не пуши.
Търси връзка с цел създаване на потомство.
Момата (ако е мома де - нямаме претенции), може да е от София, Благоевград и Стара Загора!
Изобщо давайте всякакви предложения, склонни сме на секс туризъм![]()
едит: нямаме претенци и към породата на момата! Важното е да топне животинката. В случай обаче, че не е кокер се отказваме да поемем грижа за едното полагаемо. Демек всички ще си останат копелета
zdravko_dimitrov1986 написа:така колата е Голф 3 ГТ, като колата е много запазена.
Ам...........
Поздрави
++Ic0++ написа:Golfara90 написа:Продавам цяла газова уредба за моно инжекция изпарители ботилки и сичко което трябва да се сложи на колата досега газовата е била на Голф 3 12 000 - 13 000 км са минати
сичко си работи.
Снимки след някои ден
Още не е слалена от колата но колата не се кара вече
Цена:300 + коментар
Ако има вапродис с радост ще отговоря
Имам вАпроси към преподавателя ти по български език.
T 34 написа:Продавам фолксваген джета 1.6 карбуратор - изцяло обслужен и перфектно настроен.
Никакъв разход на масло - за което гарантирам.
vladimir666 написа:значи като дадеш на контакт, на таблото ти светят лапичка за (акомолатор , масло ,вода),след което пала лампите за (масло и акомолатор)гаснат,а тази за водата продулйава да ми мига постоянно,гледам казанчето за водата е пълно с течност а лампичката не гасне.Проверил съм кабелите са добре не дават на късо.И мислч да си взимам ново табло ама ми искат за 2-ра къка 70лв по моргите.Кво да права?
Andonov написа:batteto.1984 написа:Аз нали ви казах кое е.
![]()
Явно твоя боб е по-добър от моя.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта