Проблем с ел.стакло на голф 3
Проблем с ел.стакло на голф 3
Здравейте колеги колата е голф 3- 1996г прблема ми е ,че на предна дясна врята ел.стаклото е в горно положение и не мърда свалих кората и наилона 5 болчета който държат двете шини и моторчето ,обаче тези който даржат стаклото не мога-стъклото е в горно положение.Пробвах да сваля стаклото ,но не стана четох в форума,но не намерих решение .Моля помогнете?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ел.стакло на голф 3
колега пробваи да подадеш ток само на моторчето да мръдне на доло да го свалиш стъклото,ако ли не режеш жилото и така ако моторчто е здраво после си вземаш едно обикновено ръчно механизъмче и си прехвърляш моторчето, това е което се сещам колега за сега
-
- Автомобил:
- Двигател:
сещам се за още един начин стига да можеш да издърпаш моторчето по надоло да доиде на големия отвор одоло(дано се сешаш) от там да отвориш капачето на макарата и да освободиш жилото, броните на жилата са прикрепени с щипки очкачи ги за д аможеш максимално да го издърпаш
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема ти е в тока не в самото моторче !
Свали си гумения маншон на вратата и провери дали нямаш прекъснат кабел. След това свали копчето на вратата и провери дали идва напрежение. Ако няма напрежение провери копчето на таблото. От едното копче прехвърля ток на другото, при проблем на едното копче може и другото да не ти работи. Провери също дали ти пристига и минус на моторчето. Може да пристига плюс, а да ти е прекъснат минуса.
Избягвай рязане на жила и други такива глупости
Свали си гумения маншон на вратата и провери дали нямаш прекъснат кабел. След това свали копчето на вратата и провери дали идва напрежение. Ако няма напрежение провери копчето на таблото. От едното копче прехвърля ток на другото, при проблем на едното копче може и другото да не ти работи. Провери също дали ти пристига и минус на моторчето. Може да пристига плюс, а да ти е прекъснат минуса.
Избягвай рязане на жила и други такива глупости

Значи като натисна и двете копчета моторчето се чува да цъка обаче до тук?
-
- Автомобил:
- Двигател:
колега тва е в краен случаи ако след като подаде ток на моторчето стъклото не тръгне, даи друг съвет да го свали,ако не стане с директно подаване на ток или дасе развие от макарата. уважавай колегите братоfill написа:Избягвай рязане на жила и други такива глупости
Според мен след като моторчето издава звук при натискане на копчето значи идва ток до него обаче нещо го товари и изключва.Цъкането се чува за секунда?
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zdravko_jett написа: уважавай колегите брато
УВАЖАВАМ колегите и затова не давам мнение без да съм абсолютно сигурен, че това е правилното решение.
Колегата каза че не може да си свали стъклото. Не беше написал дали идва ток до моторчето. Ти му каза веднага да почне да реже жила .....

П.С. кога ще се научиш да пишеш ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
е вие господоне сте безгрешен, колега не се засягам от това, главната причина е бързината, нали трябва да има и критици като вас господине, ако още не си забелязал писах на колегата да подаде ток на моторчето, ако моторчето е изгоряло за какво му е този мехънизъм, не вярвам само моторче да си намери (може и да си) но после му предложих вариянт които би бил по добър, а ако ти знаеш друг предложи защото ще му е повече от помощ отколкото да ми обсъждаш правописа това едва ли го интересуваfill написа:кога ще се научиш да пишеш ?
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
умниците,престанете да се карате.колега ако нещата не са ти от тока, може би модула за управление е издал багажа.аз имах сходен проблем ,нямах маханизъм за стъклото.когато закупих колата стъклото бе подпряно с 2 летвички.купих си механизъм с управление но той работеше на половина, само сваляше стъклото без да го вдига.проблема се оправя с 2 релета за нагоре и надолу!
поздрави
поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако се еомотало жилото ватре в ролката,което е най-вероятно и го държи в напрежение,няма да можеш да го свалиш лесно.Пробвай когато натискаш копчето на долу да помагаш на прозореца с ръката.Друг вариант може да опиташ ,когато отвиеш всички болтове,които държат машинката за вратата,леко по-леко да разклащаш една по-една релсите,за да подаде и да се отскубне щипката,от прозорецалТова е вариант,когато болта на щипката не е стегнат прекалено много.В краен случей режеш жилото.АКО имаж вапроси ми пиши или ми звани.Аз ги ремонтирам и имам щипки за тях.УСПЕХ!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗАГРЕШКИТЕ,ОТ БЪРЗАНЕ Е ,НО ДА ТЕ ПРЕДУПРЕДЯ НЕ СИ ИГРАЙ МНОГО С МОТОРЧЕТО,ЗА ДА НЕ ИЗГОРИ
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”