обран съм!!!!! внимание!!!!
Re: обран съм!!!!! внимание!!!!
Съжалявам колега, знам какво е чувството. Преди две седмици ми гепиха стъклото на лявото огледало за обратно виждане. В Надежда съм и не за първи път ставам жертва на подобен род деяния а колата е зад блока почти под мен, аз съм на вторият етаж и колата се вижда от балкона ама.... 

profesor humel написа:колега таи като сам в тая свера (охрана не се фикам а дава савет) поради кризата мн се зачестиха кражбите моята препорака е да сложищ една камера дето да сечи срещо колата и ако липсва нещо после на записа и готово, а за патлака мн е рисково да стреляш после 1 седмица бях в полицията да давам показания защо ,че за какво и тнт. Охранителната техника ше ви легне някаде кам 300 кинта но с някои комшия се спазарете и после които пипне се вижда. дано сам бил полезен поздрави.
да и какво ще видиш на камерата, някъв с качулка ти сваля фаровете и заминава...
-
- Автомобил:
- Двигател:
да ни6то не се вижда.....аз алармата не съм чул а колата е под прозореца ми.
незнам върнаха ме с 500 лв задад.
а дали самите те ще им вземат 200-300 лв
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
red_fire написа:да ни6то не се вижда.....аз алармата не съм чул а колата е под прозореца ми.
Ше ги бутнат за 50-60лв в първата морга ако са типичните наркоманчета... касетофони които крадат ги давали по 5-6лв...

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
hooligan_sk написа:red_fire написа:да ни6то не се вижда.....аз алармата не съм чул а колата е под прозореца ми.
Ше ги бутнат за 50-60лв в първата морга ако са типичните наркоманчета... касетофони които крадат ги давали по 5-6лв...
Зареди тези касетофони ми счупиха 3 прозореца с ГОЛИ РЪЦЕ цялата ми кола беше в кръв и да ги питат шибаните наркомани за къв ч*п 3 прозореца за едно СД .... наркоманска му работа ама криза е ко да се прай

- Th3_Storm
- Автомобил:
- Двигател:
Много кофти колега и аз бях потърпевщ от такива само че не ми откраднали нищо а ми намацали цялата кола с спрей напрао бях болен хубаво че един комшия я е видял като се е прибирал от диско кам 2 часа и ми званна веднага че и спрея беше още пресен и на бензиностанцията и падна и сега доста често си я наглеждам че следващия път може и да не се изтрие.
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
Братле направо ме заболя като разбрах какво е станало
много лоша работа....

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
В младост 1 сума коли разбиха
Най големия култ, на брадчеда Берлингото тръгнаха да го обират, на 3 места пробвано да се разбие (на третото успяха) и са му взели пакетче дъвки и дсик на Rammstein 

-
- Автомобил:
- Двигател:
незнам и аз какво става с този квартал но...от в4ера подозрителни типове с ка4улки,и 4ерни дрехи след 12-1 презно6та....6те бадат спирани и преджобвани.естествено само тиинерджари,и подозрително изглеждащи типове.
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Ебаси мизерната държавица...заклевам се!Съжалявам колега,няма държава,няма закони,само дупки и тръни!
-
- Автомобил:
- Двигател:
днес ще ходя за алармата ми, да се настрои на наи 4уствителната степен,и да ми варжат пак паник бутона за капака.6те искам само как мине по близко кола и да свири!!! и ако се 4уе свирене да скачам с двата ножа!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”