и аз бих искал да получа достъп и да поразгледам!...10х предварително...
bratt@net-surf.net
Универсален On-line каталог за авточасти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- spokomen
- Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
- Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
- Контакти:
Ами като се е почнало spokomen@yahoo.com
Изпратете и на мен потребителско име и парола моля!
Изпратете и на мен потребителско име и парола моля!
Последна промяна от spokomen на Пон 29 ное 2004 17:11, променено общо 1 път.
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз бих искал,ако може разбира се
georgipass@abv.bg

Моля да ме извините!
Абе, не знам защо, ама от 4. ноември насам не съм получавал уведомления за получени отговори по темата. Сега като влязох - и видях, че има доста нови заявки за имена и пароли.
Съжалявам за закъснението. Ще дам име и парола на всеки от вас.
Съжалявам за закъснението. Ще дам име и парола на всеки от вас.
благодаря!
http://212.50.27.169/auto3p/mcweb.dll
Искам да изкажа нашата благодарност за отзивчивостта на всички, които бяха така добри да споделят мнението си за нашия каталог. Надявам се, че с ваша помощ ще успеем да изградим нещо интересно и полезно. Вече изчистихме някои грешки и несъвмстимости и работим по останалите. Например - вече споразумението за ползване се появява на български и е съобразено с българското законодателство; цените се появяват с абревиатурата BGN, а не с оная маймунка, дето беше в началото; съвсем скоро можете да пробвате и достъп с Мозила; и т.н.
Скоро ще пуснем електронен магазин за авточасти, както и различни професионални системи за обслужване на бизнеса. Достъпът до каталога остава безплатен във вида, в който го ползвате и сега. Платен достъп ще има, но за професионално ползване и с малко по-различни интерфейси. Всички, които тепърва искат да се включат в системата с име и парола, моля да заявят това във форума, чрез лично съобщение, на тел. (02) 9208790 или на адрес emo@auto3p-bg.com.
Още веднаж - Благодаря!
Искам да изкажа нашата благодарност за отзивчивостта на всички, които бяха така добри да споделят мнението си за нашия каталог. Надявам се, че с ваша помощ ще успеем да изградим нещо интересно и полезно. Вече изчистихме някои грешки и несъвмстимости и работим по останалите. Например - вече споразумението за ползване се появява на български и е съобразено с българското законодателство; цените се появяват с абревиатурата BGN, а не с оная маймунка, дето беше в началото; съвсем скоро можете да пробвате и достъп с Мозила; и т.н.
Скоро ще пуснем електронен магазин за авточасти, както и различни професионални системи за обслужване на бизнеса. Достъпът до каталога остава безплатен във вида, в който го ползвате и сега. Платен достъп ще има, но за професионално ползване и с малко по-различни интерфейси. Всички, които тепърва искат да се включат в системата с име и парола, моля да заявят това във форума, чрез лично съобщение, на тел. (02) 9208790 или на адрес emo@auto3p-bg.com.
Още веднаж - Благодаря!
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я пусни един User и Password за Г3
Я пусни един User и Password за Г3
verder@abv.bg
verder@abv.bg
- StreetThug16V
- Автомобил: