Два броя усилвателя "Тъндар"модел ТСА 20-50 и бас каса 12.Единият усилвател има леки следи от употреба/малко е ужулен / вижда се на снимките а другият е без забележки.И двата работят перфектно.Баса също.Намират се в Плевен.Пращам по еконт.0888282577.
Thunder TCA 2050
2 х 80 вата RMS на 4 ома
1 х 200 вата RMS на 4 ома (bridge)
Входове - RCA и Hi input
Low pass filter - 50 - 250 Hz
High pass filter - 120 Hz - 3 kHz
Bass boost - 0/6/12 dB at 45 Hz
Предпазител - 40 ампера
Остана само лъскавият усилвател.Ужуленият замина за Варна

усилвател и бас каса Промоция 100лв
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- proko
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
усилвател и бас каса Промоция 100лв
Последна промяна от Sunny на Пет 09 апр 2010 7:51, променено общо 7 пъти.
Причина: Заключено мнение
Причина: Заключено мнение
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Два броя усилвателя и бас каса Промоция 155 лв
Колега по отделно дава6 ли ги 

- proko
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
предложи цена
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дай цена за единия усилвател... ужуления или другия
- proko
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: усилвател и бас каса Промоция 100лв
Остана само лъскавия усилвател,и баса 100 лв
- proko
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
запазени до вторник целият комплект
- boywalking
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и мен ме интересува само усилвателя! Ако не ги вземат - дай цена тука или на ЛС
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Темата да не се трие засега!
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vasstop написа:Темата да не се трие засега!
Първо да благодаря на колегата че ме изслуша.Та да спомена на всички съфорумници как си купих 10 кила отпадъчен материал.Случката е следната с колега който продава стъпало и туба с 12 инчов говорител и както е писал по-горе в перфектно съсътояние се разбрахме да я купя за цената от 100 лева и да ми я прати по Еконт до офис в моя град с възможност да се отвори преди да се плати след получаването тази опция я нямаше и аз си казах кво пък може да е пропуснал и му се доверих платих сумата от 112 лева с наложения платеж всех си нещата под мишница и радостен към дома да монтира първо като видях стъпалото си помислих че някой си е правил барбекю на него страшно стопени елементи имаше в него второ чинчовете за входа бяха страшно изкъртени разни работи по платката не работеха(не разбирам от ел. и не обяснявам какви са точно) след намесата на един приятел и скромна сума от двуцифрено число за мой късмет стъпалото тръгна на цената на почти ново но това не беше всичко след като закачихме и "перфектната" туба се оказа че тя е издънена(говорителя я умрял) след това реших да звънна на колегата и да се разберем защо се е получило така при което той ми вдига и ми казва че има грешка и то 2-3 пъти а телефона му го има и в обявата и същия номер е и на бележката от Еконта.И така и не се разбрах с въпросният господин на когото пожелавам със здраве да си похарчи 100-те лева за первектните стъпало и туба който вече са мое притежание.
п.с. Колеги купувал съм десетки неща от форума и винаги съм получавал това което е било описано в темата в перфектното и в отлично състояние или в състоянието което е било описано в темата но за два дни вече две неща получавам за който съм дал грешни пари ще пусна и още едно мнение в отдел продава части и аксесоари за един "Ремус"
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така колега да ти обясня да знаеш за др път да не се доверяващ така начи пратката на теб изобшо не ти върши работа да я погледнеш т.к. ти си виждал нещата на снимки натеб ти трябва да да ги пробваш или по точно тестваш. Онзи ден си взех усилвател който ми беше изпратен от Петрич чак по еконт отивам да го взема и оня ми вика пратката платете и след като видите ще преценявате да ама аз му казах аз съм го виждал ше го пробвам на колата и тогава човека ми казва няма отбелязано да го пробваш та какво искам да ти кажа ПО ЕКОНТ ИМА ОПЦИЯ ПОГЛЕДНИ ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ И ПЛАТИ СЛЕД ТЕСТ 15мин и тогава вече се връшам пиша му по скайп тои отива на др ден пуска и тази опция тогава аз вече тествам и плащам имай напредвид че при мен ставапе въпрос за 30 лева един тъндер ТЦА 4085 та вината си е малко и в теб вярно е че не сме застанали тука да се лъжем но аз почти на никой нямам вяра
Видях че колегата е от Плевен да отбележа само че не го познавам да не се вземе че го защитавам нешо сори че така е станало и внимавай вече
Видях че колегата е от Плевен да отбележа само че не го познавам да не се вземе че го защитавам нешо сори че така е станало и внимавай вече
- rossko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Странно защо ли продавача не коментира
- maikalcho
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен такива хора залужават завинаги изгонване от форума 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”