Извинявам се ако темата не е за тук ,нов съм
Mod Edit:
Има писано по темата:
viewtopic.php?f=1&t=125042

hitman0013 написа:само дето на аудито таблото и другите пластмаси не тропат толкова колкото при голфа.Ако се върна назад във времето и имам избор между двата модела бих взел без да се замисля аудито.

hooligan_sk написа:hitman0013 написа:само дето на аудито таблото и другите пластмаси не тропат толкова колкото при голфа.Ако се върна назад във времето и имам избор между двата модела бих взел без да се замисля аудито.
Факт, по-добра е сглобката, но пък като дизайн на таблото голфа в пъти повече ми допада, таблото на аудито с времето придобива много МЪРЛЯВ вид, но тея коли немеца не го вълнуват, той отдавна ги е продал. А и на голфа ако не е разглабян много пъти салона са му тихи пластмасите, пък и да е, сравнително лесно се нагласят нещата да не се обаждат - централното барче което поскърцва най-често например се оправя за 30сек с каквато подложка имаш под ръка, но пак казвам, г4 който не е разглабян грам звук не издава

IceHeart написа:hooligan_sk написа:hitman0013 написа:само дето на аудито таблото и другите пластмаси не тропат толкова колкото при голфа.Ако се върна назад във времето и имам избор между двата модела бих взел без да се замисля аудито.
Факт, по-добра е сглобката, но пък като дизайн на таблото голфа в пъти повече ми допада, таблото на аудито с времето придобива много МЪРЛЯВ вид, но тея коли немеца не го вълнуват, той отдавна ги е продал. А и на голфа ако не е разглабян много пъти салона са му тихи пластмасите, пък и да е, сравнително лесно се нагласят нещата да не се обаждат - централното барче което поскърцва най-често например се оправя за 30сек с каквато подложка имаш под ръка, но пак казвам, г4 който не е разглабян грам звук не издава
Всичко до тука е така, но най-важното е на каква кола ще попаднеш... Но аз лично бих избрал дизеловата версия на Аудито, и също така Ауди имат анти корозионна защита..
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot], Google [Bot] и 74 госта