ivo8181 написа:Пловдив-тим в 9.00ч/9.45ч на ОМV-то на бул. Дунав всички желаещи за VW-club-fest ,пием по едно кафе и тръгваме![]()
![]()
![]()

kakyra написа:Колеги, какво е това нещо, почти всяка вечер на 6-ти септември бариерата да е пусната с знака на нея? Въртя като гламав, ама за какво?
kakyra написа:kakyra написа:Колеги, какво е това нещо, почти всяка вечер на 6-ти септември бариерата да е пусната с знака на нея? Въртя като гламав, ама за какво?
pro написа:Някои да има познат авто-инструктор

Да е жив и здрав и много много безаварийни километри! Довечера те чакаме да почерпиш
Довечера след 19;00 съм на работа в Shell на моста на ВХВП ако искаш мини да се видим.gyleto написа:Нали знаеш че имам иска ли питане зависи какво ти трябва де,ако мога ще помогна.Довечера след 19;00 съм на работа в Shell на моста на ВХВП ако искаш мини да се видим.
За сега намерих някви от голф 2 и с тях ще пробвам. Ако не станат ще те имам в предвид.
То хубаво да мина, ам аз пак съм на другия Shell на Найчо Цанов... 
gyleto написа:Нали знаеш че имам иска ли питане зависи какво ти трябва де,ако мога ще помогна.Довечера след 19;00 съм на работа в Shell на моста на ВХВП ако искаш мини да се видим.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта