Проблем с ключа за фаровете
Проблем с ключа за фаровете
Здравейте имам един проблем с ключа за фаровете,ако мякои може да помогне. Всеки ключ си има лампичка обаче моята не свети или поне до снощи светеше интересува ме как мога да си я подменя Голф 3 ключа е от типа с халогени и задна светлина и има реголиране на фаровете и искам да ми кажете как да я намеря тая крушка.Помогнете
-
emo-gar
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ключа за фаровете
Първо сваляш ключа-за целта трябва да се свали декоративното панелче вляво от него,...там има едно като бутонче на ключа-натиска се...(описано е в доста теми демонтажа).Като го погледнеш отзад,ще забележиш една лампа-по-точно цокъла и,монтирана е надълбоко в спец.гнездо и ще трябва някакъв инструмент за демонтажа(аз ползвах дълги изтънени клещи-"човки",може и някоя пинцета).Лично аз си подмених само лампата(2W),като и удължих крачетата с тънка медна тел(чрез усукване към изводите).Тая лампа не съм я срещал по магазини,ма не съм и търсил подробно,взех си "голи" лампи и си ги прилагам където се наложи(в повечето случаи предлагат от мощност 1,2W).Та сега "иконките" над ключа светят.Вътре има и още няколко осветления-те са със свето-диоди
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”