Колеги,
Относно прехваления майстор в СБА Младост 3...
Отивам аз за реглаж на фарове на Голф 2 с ксенонови фарове. Без дори да погледне фаровете, въпросният майстор (казва се Васко), който бил много голям майстор на фаовете, ме прати да си търся винчето за реглажа, понеже на тези коли винчетета били клеясали. Каза ми, че такива винчета с планка се продавали в Юнитрейд Х. Отивам в Юнитрейд Х за да си купя тези винчета, които стрували 1,60. Там ми казаха, че такива винчета вече не се произвеждат и не продават. Ядосах се и отидох в ЕМ комплект 33, където си купих 2 нови фара Н4 за 25 лв. единият с винчтата

. Връщам се при Васко, който троснато ми казва, че нямал време да ми ги монтира, понеже имало 5 коли да чакат. Вече побеснял ршавам, че този човек, няма да ми свърши работа и реших да прочета малко в този форум за друг сервиз за монтаж и реглаж. В крайна сметка отидох в сервиза на Мотоексперт в Овча Купел. Намира се точно преди светофара за към жилищният комплекс. Човекът там ми обърна много голямо внимание, загуби си около час и половина да монтира фаровете, понеже новите фарове не бяха много съвместми с букси и отвори, но в крайна сметка с малко повече усилия, майсторчето там ми монтира фаровете, регулира ги и останах много ама много доволен от реглажа !