Най-добро каско къде ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-добро каско къде ?
Колеги реших да си сложа каско на колата ми ,но се чудя към коя застрахователна фирма да го направя!Ако някой има мнение по въпроса моля да пише!
- JoroHondata
- Автомобил: Honda Legend KB1 V6
- Двигател: J35A8 от 2007
- Контакти:
Re: Най-добро каско къде ?
Здрасти
Ами колкото хора има- толкова различни мнения ще получиш !
Аз лично ползвам и съм доволен от ЛевИнс.
Поздрави
Ами колкото хора има- толкова различни мнения ще получиш !
Аз лично ползвам и съм доволен от ЛевИнс.
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
До сега не съм правил никъде,но реших да сложа ,че оправих малко колата и да неме е яд ако я чукна ... само за това ще и сложа каско
-
- Автомобил:
- Двигател:
nero написа:дай малко инфо за колата която искаш да застраховаш![]()
п.с. може и на ЛС
Колата е пасат б3 ,90 година 1.8пб
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
altanivan написа:nero написа:дай малко инфо за колата която искаш да застраховаш![]()
п.с. може и на ЛС
Колата е пасат б3 ,90 година 1.8пб
нямаш нужда от каско за тази кола
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
altanivan написа:До сега не съм правил никъде,но реших да сложа ,че оправих малко колата и да неме е яд ако я чукна ... само за това ще и сложа каско
santo_trafficante Човека е казал защо иска да си направи каско
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Rad3v написа:altanivan написа:До сега не съм правил никъде,но реших да сложа ,че оправих малко колата и да неме е яд ако я чукна ... само за това ще и сложа каско
santo_trafficante Човека е казал защо иска да си направи каско
явно си наясно с обещетенията на 20год. автомобили

Явно има разбирачи които искат да дават акъл

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Няма да му откажат но е безмислено.Парите които ще вземе при евентуална щета ще са много малко.
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Сравнително пресен пример.
Преди две години Голфът от гаража беше застрахована в Булинс за 2400 лв. При една буря в София от 5-тия етаж падна върху тавана му керемида. Щетите - порядъчни. Хлътнал таван с одрана боя. Оценка в Булинс на щетата 45 лв. Оглед от познат, който тогава работеше точно това при тях. Цена на възстановяването (с обратен чук и цялостно пребоядисване на тавана) 350 лв.
Не предивих изобщо щетата. Само идеята, че трябва да ходя по огледи и разправии по гишета ме отказа.
В момента прецених, че при тези смешни оценки за ремонт на стари автомобили е по-добре да направя каско само за риск кражба.
Преди две години Голфът от гаража беше застрахована в Булинс за 2400 лв. При една буря в София от 5-тия етаж падна върху тавана му керемида. Щетите - порядъчни. Хлътнал таван с одрана боя. Оценка в Булинс на щетата 45 лв. Оглед от познат, който тогава работеше точно това при тях. Цена на възстановяването (с обратен чук и цялостно пребоядисване на тавана) 350 лв.
Не предивих изобщо щетата. Само идеята, че трябва да ходя по огледи и разправии по гишета ме отказа.
В момента прецених, че при тези смешни оценки за ремонт на стари автомобили е по-добре да направя каско само за риск кражба.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз също от опит мога да кажа че за стари коли няма смисъл от каско.
Единствено за предно стъкло ми платиха толкова колкото струва. За всички други щети плащат много по малко отколкото струва ремонта. Като ми изтече най вероятно ще направя само за риск "кражба"
Единствено за предно стъкло ми платиха толкова колкото струва. За всички други щети плащат много по малко отколкото струва ремонта. Като ми изтече най вероятно ще направя само за риск "кражба"

-
- Автомобил:
- Двигател:
Май ме отказах те,и други приятели питах и на тях е същата работа... дават по малко пари,от колкото ще струва евентуалния ремонт!
Абсолютно никакъв смисъл няма колега.
И аз да ти дам пресен пример от миналата година, за 3 детайла ми дадоха 95 лв. Няма смисъл да продължавам повече, колата е 94 набор. Ако толкова се притесняваш за колата и пусни само против кражба, както brabus е направил и както аз смятам тази година да направя като му дойде времето.
И аз да ти дам пресен пример от миналата година, за 3 детайла ми дадоха 95 лв. Няма смисъл да продължавам повече, колата е 94 набор. Ако толкова се притесняваш за колата и пусни само против кражба, както brabus е направил и както аз смятам тази година да направя като му дойде времето.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
За Г3 набор 1994 год, авто каското е 350 лева, ударена лява врата ми дадоха 75 лева.(казаха че нямат договор с бояджия/изчуквач) Като отидох при бояджия ми търси 100 лева за вратата с боята.. и се питам за кфо се прецаках да си правя авто каско като немже да ми покрие една врата
п.п Колега не се лъжи, по-добре си запази тия пари за авто каското настрана и това е!

п.п Колега не се лъжи, по-добре си запази тия пари за авто каското настрана и това е!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”