Днес ми разбиха колата в Бургас!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
geleleto
Автомобил:
Двигател:

Re: Днес ми разбиха колата в Бургас!

Мнениеот geleleto » Пон 22 мар 2010 4:07

Здравейте,колеги.Аз съм от София.Преди известно време ми разбиха ключалката на шофьорската врата,за моя радост по някаква причина не бяха влезли в колата,въпреки че много малко им е оставало-вратата се отваряше с едно леко побутване на едно зъбче с отвертка.А преди около месец ми разбиха и стъклото на колата.Докато стояхме пред колата с един приятел и звъняхме на мобилна група и прочие минаха трима човека по отделно и ни питаха с нотка съжаление в гласа "И на вас ли,момчета".Малко след тях мина един съсед и каза,че и на него са му разбили преди време колата и са взели детското столче и играчките на детето.Хайде разбирам за детското столче-ще му вземат някакви пари,ама плючените играчки ... ?? Един друг съсед преди два дена пък каза,че на него са му разбивали стъклото три пъти.Познайте в кой квартал на София става това :roll: ... Отговорът- ВЪВ ВЕЛИКИЯ ЦЕНТЪР НА ВЕЛИКАТА НИ СТОЛИЦА !! Ооооо не,няма сарказъм,нееее :lol: Исках просто да ви кажа,че пародията е пълна-ние сме участниците,а политиците са сценаристи и режисьори

Потребителски аватар
dnn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dnn » Нед 28 мар 2010 20:17

така намерих колата
http://dnnn.snimka.bg/automobiles/golf- ... 8.17985080

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Нед 28 мар 2010 20:33

колега това е положението в БГ с тази криза просто можеш да очакваш всичко!пълно каско и нищо ценно в колата иначе няма оправия!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”